usp1
usp2
usp3

Bolivia Synthetische Lakplamuur - 800 Gram

-image
Outlet
adviesprijs
28,00
10,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Bolivia Synthetische Lakplamuur - Voor een gladde afwerking

   Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor het gladmaken van jouw muren voordat je gaat schilderen? Dan is de Bolivia Synthetische Lakplamuur precies wat je nodig hebt. Deze lakplamuur komt in een royale verpakking van 800 gram, waardoor je voldoende materiaal hebt voor een groot oppervlak.

   De Bolivia Synthetische Lakplamuur staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor de professional die een strak en egaal resultaat wenst. Deze plamuur is ideaal voor het vullen van kleine oneffenheden en het gladstrijken van je muren.

   Met de Bolivia Synthetische Lakplamuur werk je efficiënt en zorg je voor een gladde ondergrond die klaar is voor een laag verf. Het gebruiksgemak is een groot pluspunt van dit product, en de consistentie zorgt ervoor dat je het eenvoudig en gelijkmatig kunt aanbrengen.

   Zorg altijd voor een goed voorbereide ondergrond en volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat. Zo ben je verzekerd van een professionele afwerking met de Bolivia Synthetische Lakplamuur.

   EAN

   8712576306326

   Artikelnummer

   353550

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.