Dreumex EXPERT Handreiniger 250 ML

placeholder-product-media-alt-text-not-set
7,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Dreumex Handcleaner Expert

   Dreumex Handcleaner Expert is een hightech professionele handreiniger met microkorrels voor extreme specialistische vervuilingen, zoals verf, inkt, lijm, lak en kit. Deze handreiniger is gebaseerd op tweebasische esters en is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van de meest hardnekkige vervuilingen die voorkomen in schadeherstelbedrijven, bouw, druk- en verfindustrieën.

   Wil je Dreumex Handcleaner Expert online kopen? Bestel het dan hier!

   Maak je handen schoon met Dreumex Handcleaner Expert na iedere schilderklus. Is er ook een beetje kit aan je handen gekomen? Geen probleem. Dreumex Handcleaner Expert maakt je handen weer helemaal schoon na iedere schilderklus. Wrijf een kleine hoeveelheid Dreumex Expert in je handen, voeg wat water toe en was je handen grondig totdat het vuil volledig is vermengd. Spoel daarna je handen goed af en droog ze af. Bewaar de verpakking goed gesloten en op een koele plaats.

   Dreumex Handcleaner Expert heeft extra reinigingskracht dankzij de huidvriendelijke scrubbers. Het bevat een mix van esters die speciaal zijn samengesteld voor het reinigen van specialistische vervuilingen. Deze handreiniger is dermatologisch getest.

   Toepassingen: verf, inkt, lijm, lak en kit.

   Dreumex Handcleaner Expert is oplosmiddelvrij en huidverzorgend. Het bevat propyleen glycol, provitamine B5 en vitamine E voor een optimale verzorging van je huid.

   De pH-waarde van Dreumex Handcleaner Expert is 5 - 7.

   Deze handreiniger is geur-, parfum-, kleurstof- en siliconenvrij.

   EAN

   8712602003908

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is