usp1
usp2
usp3

Eibenstock EHD 1500 Diamantboormachine in koffer - 1500W - 82mm

Eibenstock EHD 1500 Diamantboormachine in koffer - 1500W - 82mm-image
adviesprijs
469,00
394,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Eibenstock 10.092.20 Diamantboormachine
   Als je zoekt naar een diamantboormachine die zowel krachtig als betrouwbaar is, dan introduceer ik je graag aan de Eibenstock EHD 1500. Met een opgenomen vermogen van 1500 Watt en een boorcapaciteit in steen tot 82 millimeter, heeft dit apparaat alles in huis voor jouw klussen. De combinatie van een spanhals diameter van 46 millimeter en een onbelast toerental bereik van 0-2000 omwentelingen per minuut maakt deze machine perfect voor het droog boren van gaten in harde materialen zoals kalkzandsteen en metselwerk. Of je nu installatiedozen wilt plaatsen of andere precisiewerkzaamheden uitvoert, de variabele elektronische regelschakelaar biedt controle over het toerental, terwijl de thermische en overspanningsbeveiliging, samen met de mechanische slipkoppeling, zorgen voor veilig gebruik. Geleverd in een stevige koffer, is de Eibenstock EHD 1500 niet alleen een topkeuze voor professionals maar ook voor de enthousiaste doe-het-zelver.

   Zorgeloos klussen met robuuste betrouwbaarheid
   Jouw veiligheid en een duurzame inzet van de gereedschappen staan voorop, en dat is precies waar de Eibenstock EHD 1500 diamantboormachine in schittert. Door de intelligente combinatie van een thermische- en overspanningsbeveiliging, samen met een mechanische slipkoppeling, staat deze boormachine garant voor een veilige werkomgeving, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het duurzame design, ondersteund door de elektrisch aangedreven motor en netstroomvoorziening, zorgt voor consistente prestaties bij langdurig gebruik. De extra verstelbare handgreep biedt niet alleen comfort maar ook controle en precisie bij al jouw boorprojecten. Kortom, de Eibenstock EHD 1500 biedt niet alleen de kracht en prestaties die je nodig hebt maar zorgt er ook voor dat je projecten veilig en duurzaam worden voltooid.

   Overtuig jezelf: waarom deze diamantboormachine bij ons bestellen?
   Het bestellen van de Eibenstock EHD 1500 diamantboormachine bij onze webshop staat gelijk aan een slimme investering in jouw gereedschapskist. Met een snelle levering rechtstreeks naar jouw deur of werkplaats, kun je bij ons rekenen op een optimale service zodat jij snel aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien, door ons brede assortiment aan gereedschap en accessoires, ben je altijd verzekerd van de juiste tools voor elke klus. Combineer dat met onze scherpe prijzen en je hebt niet alleen een topkwaliteit diamantboormachine in handen, maar ook de garantie op een geweldige deal. Voeg daar onze vriendelijke service en expertise aan toe, en je weet dat je de juiste keuze maakt bij ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Geschikt voor materiaal

   Beton, Steen

   Opgenomen vermogen

   1500 W

   Spanhals diameter

   46 mm

   Toerental onbelast, bereik

   0-2000

   Toerental onbelast

   3700 rpm

   Boorcapaciteit steen

   82 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4026851016157

   Artikelnummer

   321565

   1x Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.