usp1
usp2
usp3

Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger - 5500W - 200bar - 121452

Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger - 5500W - 200bar - 121452
2.549,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Eurom 121452 Hogedrukreiniger
      In jouw zoektocht naar het ultieme reinigingsgereedschap, valt je oog gegarandeerd op de Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 5500 Watt en een aansluitspanning van 50 Volt staat deze krachtpatser klaar om elke uitdaging aan te gaan. De robuuste bouw met een hoogte van 95 centimeter wordt gecomplementeerd door handige wielen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De lengte van de slang, een royale 20 meter, geeft je de vrijheid om ruime oppervlakten te bereiken zonder te hoeven slepen met het apparaat. Met een maximale druk van 200 bar en een waterverbruik van slechts 15 liter per minuut is deze hogedrukreiniger niet alleen krachtig maar ook efficiënt. Of het nu gaat om het reinigen van je terras, auto of gevel, de Eurom Kent 6220 PROF levert altijd maximale prestaties.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij de Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger is over elk detail nagedacht om jouw veiligheid en de duurzaamheid van het apparaat te garanderen. Het geluidsniveau blijft binnen de norm met 60 dB of meer, wat het werken met deze machine aangenamer maakt, zelfs voor langere perioden. De maximale toevoertemperatuur van 60 Celsius zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vervuiling zonder moeite wordt verwijderd, zonder het risico op beschadiging van het gereinigde oppervlak. Het werken op netstroom zorgt voor een constant vermogen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een verminderde werking over tijd. De Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger is jouw betrouwbare partner voor elke schoonmaaktaak, groot of klein, met een ontwerp dat even praktisch als duurzaam is.

      Maak het jezelf gemakkelijk met ons aanbod
      Waarom zou je de Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger bestellen bij onze webshop? Allereerst geniet je van onze snelle levering, waardoor je binnen de kortste keren aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst voor al je schoonmaakwerk. Daarnaast bieden wij een groot assortiment aan, waardoor je voor al je gereedschapsbehoeften bij ons aan het juiste adres bent. Onze scherpe prijzen maken de keuze nog eenvoudiger; kwaliteit en kracht hoeven niet duur te zijn. Onze vriendelijke service staat altijd paraat om je te helpen met advies of bij het maken van je keuze, omdat wij jouw tevredenheid als onze prioriteit beschouwen. Met de Eurom Kent 6220 PROF Hogedrukreiniger en onze webshop kies je niet alleen voor een schone buitenruimte maar ook voor gemak en service van topkwaliteit.

      Werkt op

      Netstroom

      Waterverbruik

      15 l/min

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Maximale druk bar

      200 Bar

      Aansluitspanning

      50 V

      Opgenomen vermogen

      5500 W

      Maximaal toevoertemperatuur

      60 °C

      Inclusief wielen

      Ja

      Lengte slang

      20 m

      EAN

      8713415121452

      Artikelnummer

      374864

      Lengte (Product)

      66 cm

      Hoogte (Product)

      95 cm

      Gewicht (Product)

      63 kg

      Breedte (Product)

      57 cm

      20 mtr HD-slang DN10(400bar)
      1x Spuitlans verstelbaar met hoge- en lagedruk nozzel
      1 x Spuitlans met lagedruk nozzel en vuilfrees
      Snelkoppeling handgreep-lans

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.