usp1
usp2
usp3

Eurom Kent 9020 Hogedrukreiniger - 5500W - 200bar - 121100

Eurom Kent 9020 Hogedrukreiniger - 5500W - 200bar - 121100
2.363,59

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de krachtpatser: Eurom 121100 Hogedrukreiniger
      Stel je voor: een hogedrukreiniger die niet alleen krachtig is met zijn 5500 Watt opgenomen vermogen en een maximale druk van 200 Bar, maar ook nog eens gemakkelijk te manoeuvreren dankzij de bijgevoegde wielen. De Eurom Kent 9020 Hogedrukreiniger is jouw nieuwe beste vriend voor elke schoonmaakklus. Of je nu je terras, auto of gevel onder handen neemt, deze hogedrukreiniger levert consistent hoge prestaties. Met een aansluitspanning van 230 Volt, een robuuste lengte van 78 centimeter en een handige slanglengte van 10 meter geeft het je alle ruimte die je nodig hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Zijn waterverbruik? Slechts 15 liter per minuut. Bovendien heeft hij een royale hoogte van 89 centimeter en een breedte van 55 centimeter, waardoor hij stabiel en gebruiksvriendelijk is. En maak je geen zorgen over het geluid; met een geluidsniveau is het binnen de acceptabele normen. Plus, de maximale toevoertemperatuur van 60 Celsius betekent dat je zelfs de meest hardnekkige viezigheid probleemloos aan kunt pakken.

      Gemak en veiligheid gaan hand in hand
      De Eurom Kent 9020 Hogedrukreiniger is niet alleen gemaakt om grondig schoon te maken, maar ook om dat op een veilige en duurzame manier te doen. Hij werkt op netstroom, wat hem betrouwbaar en krachtig maakt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over batterijen die leeg raken op het moment suprême. De duurzaamheid van dit product is ook terug te zien in het design; gemaakt voor langdurig en intensief gebruik, met gemakkelijke toegankelijkheid tot alle onderdelen voor onderhoud en vervanging indien nodig. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je de controle verliest: de wielen zorgen dat deze hogedrukreiniger altijd daar is waar jij hem nodig hebt, zonder dat je spierpijn krijgt van het tillen. Het maximale geluidsniveau blijft ‘normaal’ waardoor je geen last zult hebben van irritante geluidshinder tijdens je schoonmaakwerkzaamheden.

      Waarom je niet zonder kan
      Als je op zoek bent naar een hogedrukreiniger die je niet in de steek laat, dan is de Eurom Kent 9020 jouw keuze. Maar waarom zou je hem bestellen bij onze webshop? Allereerst bieden we snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Daarnaast geniet je bij ons van scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of service. Je kunt rekenen op een vriendelijke service waarbij ons team altijd klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven. Niet te vergeten, ons groot assortiment zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt op één plek vindt. Kies voor de Eurom Kent 9020 Hogedrukreiniger en ervaar het gemak en de kracht van premium schoonmaakgereedschap.

      Werkt op

      Netstroom

      Breedte (Product)

      55 cm

      Waterverbruik

      15 l/min

      Lengte (Product)

      78 cm

      Gewicht (Product)

      63 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Maximale druk bar

      200 Bar

      Lengte slang

      10 m

      Aansluitspanning

      50 V

      Hoogte (Product)

      89 cm

      Opgenomen vermogen

      5500 W

      Maximaal toevoertemperatuur

      60 °C

      Inclusief wielen

      Ja

      EAN

      8713415121100

      10 mtr HD-slang DN10(210bar)
      Spuitlans verstelbaar met hoge- en lagedruk nozzel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.