usp1
usp2
usp3

Felco F.211-50 Takkenschaar - 50cm

Felco F.211-50 Takkenschaar - 50cm
84,39

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Felco F.211-50 Takkenschaar
   Stel je eens voor: je bent bezig in de tuin en stuit op een dikke, weerbarstige tak die gewoon niet mee wil geven. Hier komt de Felco F.211-50 Takkenschaar bij kijken. Met zijn indrukwekkende lengte van 50 centimeter en een schaarlengte van 500 millimeter pakt deze krachtpatser elke uitdaging aan. De takkenschaar is uitgerust met een trekkende snijkop, wat het snoeien van takken niet alleen makkelijker maar ook efficiënter maakt. De breedte van 7,5 centimeter zorgt voor een comfortabele grip, waardoor je moeiteloos kunt werken. En met een vaste lengte biedt deze takkenschaar de stabiliteit die je nodig hebt bij het snoeien van zowel kleine als grote takken. Voor tuinliefhebbers die waarde hechten aan precisie en kracht, is de Felco F.211-50 een onmisbare toevoeging aan de gereedschapcollectie.

   Zorgeloos snoeien, keer op keer
   Gemak dient de mens, en dat is precies wat de Felco F.211-50 Takkenschaar aan tuiniers biedt. Maar dit krachtige gereedschap is meer dan alleen handig; het is ook gebouwd met het oog op veiligheid en duurzaamheid. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op deze takkenschaar voor al je snoeiwerk, seizoen na seizoen. Door de ergonomische bouw en het uitgebalanceerde ontwerp verminder je de kans op overbelasting en blessures, waardoor je met een gerust hart en veilig kunt werken in je tuin. De Felco F.211-50 staat niet alleen voor betrouwbaarheid in kwaliteit, maar ook in veiligheid voor jou als gebruiker. Het is echt een tool die je tuinwerkzaamheden naar een hoger niveau tilt.

   Waarom je niet zonder de Felco F.211-50 kan
   Het assortiment van de gemiddelde gereedschap webshop kan overweldigend zijn, maar één ding is zeker: als je op zoek bent naar snelheid, gemak en kwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met snelle levering zorgen we ervoor dat de Felco F.211-50 Takkenschaar zo snel mogelijk jouw kant op komt, zodat je geen tijd verliest en direct aan de slag kunt met jouw tuinprojecten. En laten we niet vergeten dat we niet alleen inzetten op snelheid; met vriendelijke service zorgen we ervoor dat al jouw vragen en zorgen efficiënt en met een glimlach worden aangepakt. Door onze scherpe prijzen krijg je niet alleen een product van topkwaliteit in huis, maar houd je ook je portemonnee blij. Kortom, voor een ongeëvenaarde winkelervaring en het beste op het gebied van tuinieren, kies je voor ons.

   Telescopisch

   Nee

   Gewicht (Product)

   0.8 kg

   Schaarlengte

   500 mm

   Lengte (Product)

   50 cm

   Breedte (Product)

   7.5 cm

   EAN

   0783929102016

   Artikelnummer

   345727

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.