Festool CT-F I Afstandbediening voor alle afzuigapparaten met bluetooth - 10m - 202098

Normale prijs 49,49 Special Price 45,99 38,01
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

geschikt voor alle afzuigapparaten met Bluetooth® (in combinatie met Bluetooth® ontvangstmodule).
Dankzij de combinatie van Bluetooth® module op de CLEANTEC mobiele stofzuiger en afstandbediening op de zuigslang hoeft u niet op en neer te lopen naar de stofzuiger: afzuiging eenvoudig direct op de slang met de afstandbediening starten. Ideaal voor korte schoonmaakwerkzaamheden tussendoor - gewoon omschakelen in de reinigingsmodus, ook wanneer de mobiele stofzuiger zich in de AUTO-modus bevindt. Maar de Bluetooth® module op de mobiele stofzuiger communiceert niet alleen met de nieuwe afstandbediening – maar ook met de Festool Bluetooth® accupacks. Zij zorgen ervoor dat de mobiele stofzuiger ook bij het inschakelen van accugereedschap automatisch start. Zo profiteert u nu ook bij het werken met Festool accuproducten van het Festool stofvrij-systeem.
Mobiele stofzuiger met afstandbediening direct bij de afzuigslang starten
Ideaal voor reinigingswerkzaamheden tussendoor - zonder dat de mobiele stofzuiger van de modus AUTO op MAN moet worden omgezet
de afstandbediening maakt het mogelijk direct vanaf de afzuigslang de mobiele stofzuiger te starten (eenvoudig omschakelen naar de reinigingsmodus ook bij de AUTO-stand van de mobiele stofzuiger).

Specificaties

Technologie: Bluetooth®
Reikwijdte: 10,00 m

Meer informatie:

Meer informatie
NaamFestool CT-F I Afstandbediening voor alle afzuigapparaten met bluetooth - 10m - 202098
Type nummer202098 / CT-F I
FabrikantFestool
EAN

Merkinformatie:

De Festool 202098 / CT-F I is een Stofzuiger toebehoren. Festool staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Festool aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Festool Stofzuiger toebehoren wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Stofzuiger toebehoren:

Een Stofzuiger toebehoren zoals de Festool 202098 / CT-F I kan gebruikt worden voor:

- Het afzuigen van stof bij het werken met elektrisch gereedschap

- Een bouwstofzuiger

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice