usp1
usp2
usp3

Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus 18V Li-Ion accu kantenschuurmachine set (2x 3,0Ah) in systainer - 125mm

Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus 18V Li-Ion accu kantenschuurmachine set (2x 3,0Ah) in systainer - 125mm

Uitvoering

adviesprijs
753,00
664,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus Accu schuurmachine: Maak elke rand perfect glad
      Sta me toe je voor te stellen aan een gamechanger in de wereld van schuurmachines: de Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus 18V Li-Ion accu kantenschuurmachine set. Deze krachtpatser is dé tool die je wilt hebben wanneer precisie en efficiëntie bovenaan je lijstje staan. Met een amperage van 3 en 3 Ampère uur accu, gecombineerd met de Li-Ion batterijtechnologie en een 18 Volt systeem, brengt deze schuurmachine kracht en betrouwbaarheid naar een nieuw niveau. En met een gewicht van slechts 800 gram is het ook een lichtgewicht in zijn categorie. Dankzij de steekaccu ben je niet meer gebonden aan snoeren, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. Of het nu gaat om gezaagde of gefreesde, onbewerkte of gelakte randen, deze machine maakt elke rand eenvoudig glad. Dankzij de instelbare schuurmodus en de volledige steun, hoef je niet bang te zijn voor kantelen of doorschuren. Dit stuk gereedschap is je beste vriend in de meubelindustrie of wanneer je perfecte randafwerkingen nodig hebt.

      Betrouwbaar en veilig tot de laatste korrel
      Zorgen over veiligheid en duurzaamheid? Laat die maar varen. De Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus is ontworpen met jouw veiligheid en de levensduur van het apparaat in gedachten. Niet meer worstelen met kabels of slangen; de volledige mobiliteit van deze accu-aangedreven schuurmachine maakt het mogelijk om ook grote werkstukken comfortabel te schuren. Het slimme ontwerp voorkomt kantelen en doorschuren, waardoor je werk betrouwbaar en met precisie wordt uitgevoerd. Bovendien zorgt de StickFix steunschijf voor een stevige klithechting van het schuurpapier, waardoor je veilig en efficiënt te werk gaat. En met de Longlife-stofopvangzak houd je je werkplek schoner en gezonder. Deze schuurmachine combineert duurzaamheid met veiligheid, waardoor het een must-have is voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar gereedschap.

      Jouw perfecte projectpartner en onze beste service: Een winnende combinatie
      Bij de keuze voor deze Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus accu schuurmachine, kies je niet alleen voor een topkwaliteit gereedschap maar ook voor een service die net zo betrouwbaar en vriendelijk is. Met ons grote assortiment vind je altijd wat je zoekt, en dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang op je nieuwe aanwinst te wachten. Bovendien onderscheiden we ons door scherpe prijzen, zodat je zeker weet dat je een goede deal maakt. We begrijpen hoe essentieel het juiste gereedschap is voor jouw projecten, en daarom staan wij klaar om je niet alleen de beste producten, maar ook de beste ervaring aan te bieden. Tel daarbij op onze vriendelijke service, en je hebt alle redenen om bij ons jouw Festool ES-ETSC 125 3,0 I-Plus accu kantenschuurmachine vandaag nog te bestellen.

      Accu aansluiting

      Steekaccu

      Schuurpapierbevestiging

      Klithechting

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Vorm schuurzool

      Rondvormig

      Amperage

      3

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Type schuurmachine

      Excentrische schuurmachine

      Schuurzool diameter

      125 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      10000 rpm

      EAN

      4014549417140

      Artikelnummer

      351179

      Kantenschuur accessoire AH-ES-ETS/ETSC
      2 x accu BP 18 Li 3,0 ERGO-I
      snellader TCL 6
      StickFix steunschijf Ø 125 mm (zacht W-HT)
      Longlife-stofopvangzak
      inbussleutel SW 5
      Systainer SYS3 M 337

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.