usp1
usp2
usp3

Festool SE-VAR SYS3 L/2 Gerasterd schuimrubber

Festool SE-VAR SYS3 L/2 Gerasterd schuimrubber
48,79

Verwachte leverdatum

06-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool SE-VAR SYS3 L/2 Gerasterd schuimrubber

   Als professional in de gereedschapsbranche weet je hoe belangrijk het is om je gereedschap georganiseerd en veilig op te bergen. Daarom is de Festool SE-VAR SYS3 L/2 inleg gereedschapskoffer een onmisbaar onderdeel van je uitrusting. Deze inleg gereedschapskoffer is speciaal ontworpen voor het opbergen van je gereedschap en accessoires, waardoor je altijd alles bij de hand hebt en efficiënt kunt werken.

   De Festool SE-VAR SYS3 L/2 inleg gereedschapskoffer is voorzien van gerasterd schuimrubber, waardoor je gereedschap stevig op zijn plaats blijft zitten en beschermd is tegen beschadigingen tijdens transport. De koffer is compatibel met het Festool Systainer-systeem, waardoor je hem eenvoudig kunt integreren met andere opslagoplossingen van Festool.

   Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Festool weet je zeker dat je met de SE-VAR SYS3 L/2 inleg gereedschapskoffer een betrouwbare en praktische opbergoplossing in handen hebt. Kortom, met deze inleg gereedschapskoffer ben je altijd goed georganiseerd en klaar voor elke klus.

   EAN

   4014549350317

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.