Fiskars S90 Schaar - 111040

19,29 15,94
+
-

Bijzondere kenmerken:

Fiskars scharen bieden een uitstekende ondersteuning bij het werk in de tuin. Ze zijn prima geschikt voor het kleine, precieze werk in de tuin. De ergonomisch gevormde grepen liggen perfect in de hand. De gebruiker houdt altijd de kniplijn in het oog. De stalen messen garanderen een langdurig snoeiresultaat.
Ideaal voor het terugsnoeien van kamerplanten en kruiden. De scharen hebben hun succes te danken aan de langdurige, voortdurende productontwikkeling en eersteklas-materialen. Door de precisie waarmee de bladen zijn geslepen, en de hoek waarin ze staan, knipt de schaar gedurende de gehele levensduur soepel en schoon. De bladen van de schaar zijn gemaakt van roestvrij, gehard staal en worden met het oog op de best mogelijke prestatie zesmaal geslepen. De handgrepen - van harde, geteste kunststof- liggen perfect in de hand en ondersteunen de knipbeweging. De verbinding tussen het blad en de handgreep is sterk en hygiënisch. Dankzij de schroef die de bladen met elkaar verbindt, kan de schaar makkelijk worden schoongemaakt. Verstelbare messen.

Specificaties:

Gewicht: 95 gram
Lengte: 210 mm
Materiaal: Duurzaam RVS


Meer informatie
Meer informatie
NaamFiskars S90 Schaar - 111040
Type nummer111040 / S90
FabrikantFiskars
EAN

Merkinformatie:

U denkt erover om de Fiskars 111040 / S90 Snoeischaar aan te schaffen? Producten van Fiskars zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al uw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Fiskars Snoeischaar bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; u profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Snoeischaar:

Een Snoeischaar zoals de Fiskars 111040 / S90 kan gebruikt worden voor:

- Het snoeien van begroeiing

- Het onderhouden van heggen en struiken

Hulp nodig? Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Bel ons direct: 013 889 4444 013 889 4444
WhatsApp ons:
Voeg ons toe op WhatsApp.

Voeg het volgende nummer toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt altijd contact met ons opnemen via WhatsApp: 06 44 44 34 39

Let op! Telefonisch niet bereikbaar.