usp1
usp2
usp3

Flex AP18.0/5.0 18V Li-ion accu - 5.0Ah

Flex AP18.0/5.0 18V Li-ion accu - 5.0Ah
adviesprijs
155,00
119,59

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Flex AP18.0/5.0 Li-ion accu - Dé Energiebron voor Jouw Gereedschap

      In de wereld van elektrisch gereedschap is Flex een naam die staat voor innovatie, betrouwbaarheid en prestatie. De Flex AP18.0/5.0 18V Li-ion accu illustreert dit perfect. Deze accu, voorzien van een geavanceerd Electronic Management System (EMS), beschermt niet alleen tegen overladen en diepontlading maar maximaliseert ook de levensduur en efficiëntie van je gereedschap. Met een indrukwekkende capaciteit van 5.0Ah ben je verzekerd van lange werkperioden zonder tussentijds opladen. Deze robuuste accu trotseert bovendien stof en spatwater, waardoor hij in vrijwel elke werkomgeving inzetbaar is. De geïntegreerde laadstatusweergave zorgt ervoor dat je altijd weet hoeveel energie je nog tot je beschikking hebt.

      Haal het meeste uit je Flex gereedschap

      De Flex AP18.0/5.0 accu is compatibel met een breed scala aan Flex elektrisch gereedschap, wat het een veelzijdige toevoeging maakt aan je gereedschapskist. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accu biedt je de kracht en duurzaamheid die nodig zijn voor elke klus. De geavanceerde Lithium-Ion technologie zorgt voor sneller laden en een constante stroomvoorziening, zodat je gereedschap altijd klaar voor gebruik is wanneer jij dat bent. Zijn vermogen om efficiënt en veilig energie te leveren maakt deze accu een betrouwbare partner voor lange en intensieve klusdagen.

      Klaar voor de klus met Gereedschapcentrum

      Een betrouwbaar stuk gereedschap begint met een betrouwbare energiebron. Met de Flex AP18.0/5.0 18V Li-ion accu ben je daarvan verzekerd. Deze accu staat garant voor langdurige prestaties en is ontworpen om de efficiëntie van je Flex gereedschap te optimaliseren. Bij Gereedschapcentrum vind je niet alleen dit topproduct, maar ook een groot assortiment andere kwalitatief hoogstaande gereedschappen van topmerken tegen scherpe online prijzen. Ons team van experts biedt persoonlijk en professioneel advies, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw project. Of je nu een professional of hobbyist bent, wij zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap in het klusproces. Ben je klaar om jouw klus naar een hoger niveau te tillen?

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      4030293196100

      Artikelnummer

      122620

      1x Flex AP 18.0/5.0 Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.