usp1
usp2
usp3

Flex DW 45 18.0-EC/2.5 Set 18V Li-Ion Accu gipsschroefmachine set (2x 2,5Ah) in L-boxx - koolborstelloos

Flex DW 45 18.0-EC/2.5 Set 18V Li-Ion Accu gipsschroefmachine set (2x 2,5Ah) in L-boxx - koolborstelloos-image
505,09
471,79

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Flex 467146 Accu gipsschroefmachine: een revolutie in je gereedschapskist
      De Flex DW 45 18.0-EC/2.5 Set belichaamt de nieuwste innovatie op het gebied van gipsschroeven, ontwikkeld om jouw kluservaring te transformeren. Met een indrukwekkend amperage van 5 en een krachtig 18 Volt accu-systeem, is deze schroefmachine uitgerust om het zwaarste werk te licht te maken. Het Electronic Management System (EMS) waakt over je machine, waarbij het niet alleen de levensduur verlengt maar ook de efficiëntie sky-high schiet. De koolborstelloze motor staat garant voor een langere levensduur en een ongekende efficiëntie, terwijl de gasgeefschakelaar met inschakelblokkering je volledige controle geeft. Dankzij de elektronische snelrem en de mogelijkheid om de richting snel te veranderen, heb je de klus in no-time geklaard. Comfort is ook gedacht, met een ergonomisch ontwerp en antislip softgrip handgreep. De machine is klaar voor gebruik in elk scenario, met een geïntegreerde LED-lamp voor die donkere hoekjes en een accu-capaciteitsaanduiding zodat je nooit onverwachts zonder power zit.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Met de Flex DW 45 18.0-EC/2.5 Set ben je niet alleen verzekerd van kracht en precisie, maar ook van veiligheid en duurzaamheid. Het EMS speelt een cruciale rol in het beschermen van de machine tegen overbelasting en oververhitting, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Dit betekent minder zorgen voor jou en een grotere betrouwbaarheid bij elke klus. De elektronische snelrem vermindert de kans op ongevallen door onmiddellijke stopzetting, terwijl de rechts-/linksloop met vergrendeling je volledige controle biedt. Bovendien draagt de ergonomisch gevormde softgrip bij aan een comfortabele werkervaring zonder in te leveren op veiligheid. Dus of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met deze schroefmachine werk je altijd met vertrouwen en gemak.

      Waarom kiezen voor de Flex DW 45 bij ons?
      Het kiezen van de Flex DW 45 18.0-EC/2.5 Set bij ons betekent toegang tot niet alleen topkwaliteit gereedschap, maar ook uitzonderlijke service. Met snelle levering uit ons groot assortiment, hoef je nooit lang te wachten om te beginnen met je volgende project. Ons platform staat bekend om zijn scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste deal. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze vriendelijke service; ons team staat altijd klaar om je met raad en daad bij te staan, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw klusbehoeften. Kies voor het gemak, de efficiëntie en de zekerheid van professioneel gereedschap, ondersteund door een service die je kunt vertrouwen.

      Set bevat

      Accu Gipsschroefmachine

      Amperage

      5

      Is het een set?

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Koolborstelloos

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      4030293209046

      Artikelnummer

      221606

      1x Bithouder
      1x Diepte-aanslag
      1x Reservebit-houder
      1x Riemhaak
      1x L-Boxx
      2x Accu 18V 2.5Ah
      1x Oplader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.