usp1
usp2
usp3

Flex PE 150 18.0-EC/5.0 Set 18V Li-Ion accu Roterende polijstmachine set (2x 5,0Ah accu) in L-Boxx

Flex PE 150 18.0-EC/5.0 Set 18V Li-Ion accu Roterende polijstmachine set  (2x 5,0Ah accu) in L-Boxx-image
792,99
759,79

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      De Flex PE 150 18.0-EC/5.0 Set: Jouw nieuwe beste vriend in polijsten
      Ben je klaar om je polijstwerk naar een hoger niveau te tillen? De Flex PE 150 18.0-EC/5.0 Set Accu polijstmachine is dan precies wat je nodig hebt. Met een koolborstelloze motor die niet alleen zorgt voor een hogere efficiëntie, maar ook de levensduur van de machine aanzienlijk verlengt, is dit jouw go-to gereedschap voor elke klus. Dankzij de twee krachtige 5,0Ah Li-ion accu's met een voltage van 18 Volt, kun je lang en zonder onderbrekingen werken. Het innovatieve Electronic Management System (EMS) beschermt je machine, terwijl de constante snelheidscontrole zorgt voor een zachte start en een doorlopende werking, ongeacht de klus. De unieke combinatie van planetaire en hoekige tandwielen zorgt voor minimale lawaaihinder en de vlakke kop vermindert weerstand op het oppervlak. Dit alles, gecombineerd met een ergonomisch ontworpen greep met SoftGrip en een strategisch geplaatste spindelvergrendeling, maakt deze polijstmachine ideaal voor professionals in de automotive, maritiem, en luchtvaart branches.

      Veilig en duurzaam glans geven
      Je mag dan wel de beste polijstmachine in handen hebben, maar hoe zit het met veiligheid en duurzaamheid? De Flex PE 150 18.0-EC/5.0 Set heeft dit allemaal onder controle. Dankzij de rubberen beschermlaag kun je de machine veilig neerzetten zonder risico op beschadiging van het oppervlak. Deze polijstwonder werkt met lage toeren en een hoog draaimoment, wat ideaal is voor warmtegevoelige oppervlakken. Zo kun je zonder zorgen werken aan diverse projecten, wetende dat je gereedschap zowel veilig als betrouwbaar is. De ergonomisch gevormde greep met SoftGrip zorgt ervoor dat je urenlang comfortabel kunt werken zonder vermoeid te raken. Hierdoor is deze polijstmachine niet alleen een duurzame keuze, maar ook een veilige investering voor jouw gereedschapscollectie.

      Waarom dit juweeltje bij ons scoren?
      We begrijpen dat je bij het online shoppen niet alleen op zoek bent naar kwaliteitsgereedschap, maar ook naar een winkelervaring die even glad verloopt als het polijstwerk dat je aflevert. Daarom bieden wij, naast deze top-of-the-line Flex PE 150 18.0-EC/5.0 Set Accu polijstmachine, een snelle levering en vriendelijke service aan. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij ons vind je niet alleen een groot assortiment aan gereedschap, maar profiteer je ook van scherpe prijzen. Bestel vandaag nog en maak van elk polijstproject een succes, met de betrouwbaarheid en service die je van ons mag verwachten.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Schijven diameter

      150

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      5

      Is het een set?

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Klittenband

      Ja

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1450 rpm

      EAN

      4030293196940

      Artikelnummer

      196743

      1x velcro-steunschijf 150 Ø
      1x handgreep
      2x accu's 5.0 Ah AP 18.0/5.0
      1x laadapparaat CA 10.8/18.0
      1x transportkoffer L-BOXX® 238

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.