usp1
usp2
usp3

Fluxaf PVCu Restorer Spray - 0,5L

-image
Outlet
8,59
5,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   FLUXAF PVCu Restorer voor effectieve reiniging van kunststof
   Maak kennis met FLUXAF PVCu Restorer, een milieuvriendelijke, watergedragen oplossing voor het schoonmaken en herstellen van kunststof oppervlakken zoals PVC kozijnen, ramen, deurkozijnen en panelen. Dit product is speciaal ontwikkeld om diepliggend vuil, waterplekken en verkleuringen op witte kunststof effectief te verwijderen.

   Voordat je FLUXAF PVCu Restorer toepast, is het aan te raden om het eerst te testen op een minder zichtbaar deel van het oppervlak. Breng het product aan, laat het ongeveer een minuut inwerken en neem het vervolgens af met een vochtige doek. Om resten te verwijderen en het oppervlak te neutraliseren, is het belangrijk om het goed na te wassen met schoon water. In sommige gevallen, vooral bij hardnekkige vlekken, kan een herhaalde behandeling nodig zijn. Laat het product in dergelijke gevallen wat langer inwerken voor een diepere reiniging.

   Het is cruciaal om geen schuurpads te gebruiken bij het toepassen van FLUXAF PVCu Restorer, aangezien dit krassen op het oppervlak kan veroorzaken. Daarnaast is het product niet geschikt voor gebruik op policarbonaat, soortgelijke kunststoffen en gecoate oppervlakken. Zorg bij zowel binnen- als buitengebruik voor voldoende ventilatie. Het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen wordt aanbevolen. Bij eventueel morsen, neutraliseer je het product direct met water. Met FLUXAF PVCu Restorer kun je efficiënt en veilig jouw kunststof oppervlakken onderhouden en beschermen.

   EAN

   8717853120664

   Artikelnummer

   353210

   Volume

   0.5 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.