usp1
usp2
usp3

Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body

Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body
Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body
Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body
Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body
Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body
Korting
adviesprijs
119,00
109,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Gloria 2880000 Onkruidborstel, de ultieme tuinhulp
      Zeg maar dag tegen het onkruid en mos dat zich tussen jouw prachtige tegels heeft gewurmd. Met de Gloria WeedBrush 18V Li-ion Accu onkruidvoegenborstel body, heb je de machtsstrijd tegen het onkruid zo gewonnen! Deze handige tuinhulp werkt op alle BOSCH 18V POWER FOR ALL accu’s van 1,5 tot 6,0 Ah en gaat met 1.800 toeren per minuut als een speer te werk. Niet alleen efficiënt, maar ook flexibel in gebruik. De meegeleverde messing gecoate staalborstel staat zijn mannetje op betonnen ondergronden tot wel drie uur non-stop. Voel je de nood voor een zachtere aanpak? Geen zorgen! De Gloria WeedBrush komt ook met een vriendelijke nylon voegenborstel voor die krasgevoelige steentjes. Nauwkeurigheid is zijn tweede naam, mede dankzij het slimme geleidewiel en de handige zichtlijn. Afsluitend zorgt de rondomlopende spatbescherming dat jouw kleding net zo schoon blijft als je net gewiede tuin. Met een lengte van 118 centimeter en een ergonomisch ontwerp, is het comfort gegarandeerd, waardoor je uren kunt doorbrengen in jouw tuinparadijs zonder een krimp te geven.

      Veiligheid en duurzaamheid in het hart van je tuin
      Het laatste wat je wilt tijdens het tuinieren, is een apparaat dat je in de steek laat, toch? De Gloria WeedBrush zit zo in elkaar dat veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan. Laten we beginnen met de in hoogte verstelbare tweede handgreep. Deze ergonomische toevoeging zorgt ervoor dat je niet krom gaat staan tijdens het uitroeien van onkruid. Je rug zal je dankbaar zijn! Plus, met de spatbescherming hoef je je geen zorgen te maken over rondvliegend puin. Deze onkruidvoegenborstel is gemaakt om lang mee te gaan, met stevige borstels die je niet in de steek laten. Of je nu kiest voor de staalborstel voor grof werk of de nylon borstel voor de delicate klussen; de Gloria WeedBrush is een toonbeeld van duurzaamheid. En laten we eerlijk zijn, in onze groene oase kiezen we toch allemaal liever voor gereedschap dat zowel door dik en dun gaat als oog heeft voor het milieu?

      Alle voordelen van bestellen bij onze webshop
      Nu je weet wat een fantastische aanwinst de Gloria WeedBrush voor je tuin is, laten we het hebben over het ‘waarom’ van bestellen bij ons. Waarom zou je jouw nieuwe beste tuinvriend van onze webshop halen? Allereerst: we snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan. Daarom beloven we je snelle levering zodat je direct die vervelende onkruid en mos te lijf kunt gaan. Daarnaast zijn wij echt keien in het vak wat betreft assortiment. Groot, groter, grootst; wat je ook nodig hebt, je vindt het bij ons tegen scherpe prijzen. En als kers op de taart hebben we een vriendelijke service die altijd voor je klaarstaat, met persoonlijk advies op maat. Dus, waar wacht je nog op? Jouw Gloria WeedBrush en een gerust hart in tuinonderhoud zijn slechts een paar klikken van je verwijderd!

      EAN

      4046436039661

      Artikelnummer

      375507

      Lengte (Product)

      118 cm

      Gewicht (Product)

      2.8 kg

      1x Gloria 000288.0000 Onkruidvoegenborstel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.