usp1
usp2
usp3

Graco CleanShot Shut-off Valve RAC 287030

Graco CleanShot Shut-off Valve RAC 287030
226,79
189,95

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Graco 287030 verfspuit accessoires
      Ben je op zoek naar een manier om de precisie van je airless verfspuitapparaat te verbeteren terwijl je ongewenste overspray minimaliseert? De Graco CleanShot Shut-off Valve RAC 287030 is precies wat je nodig hebt. Deze innovatieve accessoire helpt je om de controle over je verfspuitprojecten te behouden door ongewenste spuitnevel te voorkomen. Met één druk op de knop stop je de verfstroom moeiteloos, waardoor je werkoppervlak schoon en netjes blijft. Dankzij de compatibiliteit met RAC X spuittips en diverse Graco airless verfspuitapparaten, is de CleanShot Shut-off Valve de perfecte toevoeging aan je gereedschapskist. Het apparaat blinkt uit in gebruiksgemak en onderhoud, en met de unieke CleanShot-klep wordt de tijd die je kwijt bent aan het reinigen van de spuitpistooltip drastisch verminderd, wat je efficiëntie tijdens het spuiten aanzienlijk verhoogt.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop met de Graco CleanShot
      Het gebruik van de Graco CleanShot Shut-off Valve garandeert niet alleen een vermindering van spuitnevel, maar draagt ook bij aan een veiligere werkplek en een duurzamere manier van werken. Onbedoeld spuiten in de lucht of op andere oppervlakken wordt vermeden, wat de schoonmaaktijd vermindert en zorgt voor minder verfverspilling. Gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt voor snel en eenvoudig wisselen van spuittips, terwijl je verzekerd bent van een betrouwbaar resultaat bij elk gebruik. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accessoire mag niet ontbreken in je set-up. De CleanShot Shut-off Valve is gebouwd om lang mee te gaan en verhoogt de efficiëntie van elk verfspuitproject.

      Waarom kiezen voor ons bij je volgende aankoop?
      Met de Graco CleanShot Shut-off Valve RAC 287030 maak je niet alleen een slimme keuze voor je verfspuitwerkzaamheden, maar ook voor je bestelgemak. Door bij onze webshop te bestellen, profiteer je van snelle levering en toegang tot een groot assortiment verfspuitaccessoires en -apparatuur. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal vindt. We zetten net dat stapje extra met onze vriendelijke service, om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar efficiëntieverbetering in je projecten of simpelweg de beste uitrusting wenst, wij hebben wat je zoekt. Ontdek vandaag nog de voordelen van bestellen bij ons en neem je verfspuitprojecten naar een hoger niveau.

      EAN

      0633955916562

      Artikelnummer

      360895

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.