usp1
usp2
usp3

Hammerite 5094195 Kwastenreiniger & Verdunner - - 250ml

Hammerite 5094195 Kwastenreiniger & Verdunner - - 250ml
adviesprijs
9,00
7,55

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Hammerite Kwastenreiniger & Verdunner

   Hammerite Kwastenreiniger & Verdunner is een snelle en grondige reiniger die perfect is voor het schoonmaken van kwasten, het verwijderen van verfspatten en het verdunnen van verf. Deze veelzijdige reiniger is speciaal ontworpen voor het gebruik met Hammerite verven en grondverven.

   De reiniger is eenvoudig te gebruiken. Giet de Kwastenreiniger & Verdunner in een glazen pot of metalen blik en dompel de kwasten of rollers volledig onder. Spoel ze daarna grondig uit met water en zeep voor een zacht resultaat. Let op: niet geschikt voor watergedragen producten.

   Om Hammerite lak te verdunnen voor gebruik met een verfspuit, meng je de lak met 15% verdunner. Schud het spuitpistool regelmatig voor en tijdens het spuiten om het pigment goed te verdelen. Spuit snel na elkaar 3-4 lagen met een uur droogtijd tussen elke laag. Zorg ervoor dat de laatste laag voldoende dik is om een glad en glanzend oppervlak te creëren.

   Na gebruik dien je de Hammerite Kwastenreiniger & Verdunner te gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Voer lege verpakkingen en resten af als chemisch afval. Met deze reiniger heb je geen terpentine of aparte kwastenreiniger meer nodig.

   Lengte (Product)

   7.5 cm

   Gewicht (Product)

   0.261 kg

   Hoogte (Product)

   8.9 cm

   Breedte (Product)

   7.5 cm

   EAN

   5011867009551

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.