Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Bolhamer

Als het op precisie en finesse in beeldhouw- en steenbewerkingsprojecten aankomt, is de bolhamer het gereedschap bij uitstek voor professionals. Met zijn unieke ontwerp en functie onderscheidt de bolhamer zich van andere hamers, en biedt het specifieke voordelen die essentieel zijn voor gedetailleerd handwerk.

Uniek ontwerp, ongekende mogelijkheden

Wat maakt de bolhamer nou zo speciaal? De naam zegt het eigenlijk al: het kenmerkende van een bolhamer is het bolvormige uiteinde. Hiermee kun je heel specifiek en met gecontroleerde kracht beitelen, wat het ideaal maakt voor beeldhouw- en steenbewerking. Het zorgt voor een optimale krachtoverdracht, waardoor je met minimale inspanning maximale resultaten behaalt. Wist je dat de bolhamer al eeuwenlang wordt gebruikt? In de tijd van de oude beschavingen was dit het gereedschap van keuze voor het creëren van gedetailleerde steensculpturen en bouwwerken.

De kunst van het hanteren

Om het maximale uit je bolhamer te halen, is het belangrijk om te weten hoe je deze het best kunt gebruiken. Begin altijd met lichte slagen om het materiaal te 'voelen'. Werk vervolgens met gestage, gecontroleerde bewegingen, zodat je precies daar impact maakt waar je dat wilt. Het bolvormige uiteinde zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de kracht, waardoor je minder snel ongewenste beschadigingen aan het materiaal aanbrengt. En vergeet niet: bij steenbewerking is het altijd essentieel om veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, zoals het dragen van een veiligheidsbril en handschoenen.

Waarom jouw bolhamer van Gereedschapcentrum moet zijn

Bij Gereedschapcentrum weten we hoe belangrijk het juiste gereedschap is voor een professional. Daarom hebben we een groot online assortiment bolhamers van topkwaliteit. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe online prijzen, zodat je altijd waar voor je geld krijgt. En omdat we geloven in de kracht van service, kun je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Kies voor kwaliteit, efficiëntie en een betrouwbare partner in gereedschap. Kies voor Gereedschapcentrum!

1 artikel

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is