Prijs

    Laat nog 13 zien
    Laat nog 6 zien
    Laat nog 1 zien

Kruiskop schroevendraaier

De kruiskop schroevendraaier, een onmisbaar stuk gereedschap in iedere gereedschapskist. Dit type schroevendraaier, met zijn karakteristieke kruisvormige tip, is speciaal ontworpen om kracht efficiënt over te brengen en zo voor meer grip op schroeven met een kruiskop te zorgen. Het maakt niet uit of je een professional bent of een doe-het-zelver, een kruiskop schroevendraaier is een betrouwbare partner in ieder project.

Kenmerken van de kruiskop schroevendraaier

Wat maakt een kruiskop schroevendraaier zo bijzonder? Allereerst de vorm van de tip. Het kruisvormige ontwerp biedt uitstekende grip op de schroef en minimaliseert de kans op uitglijden, wat de veiligheid tijdens het werk bevordert. Daarnaast is de kruiskop schroevendraaier verkrijgbaar in diverse maten, waardoor er altijd wel een model is dat perfect past bij jouw klus. Een fun fact? De kruiskop schroevendraaier werd in 1930 uitgevonden door Henry F. Phillips. Hij wilde een schroevendraaier ontwerpen die meer kracht kon overbrengen dan de traditionele platte schroevendraaier, en daar is hij met de kruiskop schroevendraaier zeker in geslaagd!

Gebruik en toepassingen van de kruiskop schroevendraaier

Hoe je een kruiskop schroevendraaier correct gebruikt? Het is vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat de tip van de schroevendraaier goed in de schroef past. Een te grote of te kleine schroevendraaier kan de schroef beschadigen. Draai vervolgens met een gelijkmatige druk. Van het in elkaar zetten van meubels tot het werken aan elektronica, de kruiskop schroevendraaier komt van pas bij vele toepassingen.

Voordelen van het kopen van een kruiskop schroevendraaier bij Gereedschapcentrum

Waarom zou je jouw kruiskop schroevendraaier bij Gereedschapcentrum kopen? Ten eerste profiteer je van ons groot online assortiment. Of je nu op zoek bent naar een specifieke maat of een set met verschillende maten, wij hebben het op voorraad. Daarnaast bieden wij scherpe online prijzen. Zo zorgen we ervoor dat kwaliteitsgereedschap voor iedereen betaalbaar blijft. Kom je er niet helemaal uit of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Onze experts staan altijd voor je klaar met hun kennis en ervaring om je te helpen de juiste keuze te maken. Kies voor Gereedschapcentrum, en profiteer van een breed assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies!

49 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is