Prijs

    Laat nog 20 zien

Platte schroevendraaier

De platte schroevendraaier, een onmisbaar instrument in elke gereedschapskist. Of je nu een professionele monteur bent of graag klust in je vrije tijd, een platte schroevendraaier komt altijd van pas. De eenvoud en veelzijdigheid maken dit gereedschap tot een favoriet bij velen.

Het kenmerkende ontwerp: platte schroevendraaier nader bekeken

De platte schroevendraaier, ook wel bekend als sleufschroevendraaier, kenmerkt zich door zijn platte blad dat in de meest uiteenlopende maten beschikbaar is. Hierdoor past hij in schroeven met een rechte, enkele inkeping. Het ontwerp is zodanig dat het een sterke grip biedt en de kracht effectief overbrengt op de schroef. Dit type schroevendraaier is één van de oudste en meest basale schroevendraaiers en wordt al sinds de late 15e eeuw gebruikt. Het gebruik van een platte schroevendraaier is soms bijna kunstzinnig, waarbij de juiste maat en techniek een vlekkeloze werking garanderen.

Wanneer en hoe gebruik je de platte schroevendraaier?

De platte schroevendraaier is geschikt voor talloze toepassingen. Van het in elkaar zetten van meubels tot het werken aan elektronische apparaten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is belangrijk om de juiste maat schroevendraaier te kiezen voor de schroef waarmee je werkt, om schade aan zowel de schroef als het gereedschap te voorkomen. Het gebruik van de platte schroevendraaier is ook populair bij het openen van verfblikken, hoewel dit niet zijn primaire functie is. Bij het aandraaien van schroeven is een geleidelijke draaibeweging de sleutel tot succes.

Waarom jouw platte schroevendraaier kopen bij Gereedschapcentrum?

Zoek je naar de perfecte platte schroevendraaier? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot online assortiment aan platte schroevendraaiers van topmerken. Of je nu een professional bent of een enthousiaste klusser, je vindt hier het juiste gereedschap voor elke klus. En weet je wat nog beter is? Dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe gereedschap. Begin vandaag nog met klussen en kies voor de kwaliteit en service van Gereedschapcentrum!

52 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is