Prijs

Griptang

Wanneer je te maken hebt met vastzittende bouten of moeren, of je hebt een extra hand nodig om een werkstuk vast te houden, is de griptang jouw beste vriend. Deze veelzijdige tang is een must-have voor professionals die op zoek zijn naar zowel stevigheid als precisie in hun werk.

De kracht achter de klem

Wat onderscheidt de griptang van andere tangen? Allereerst de unieke klemfunctie. Eenmaal geklemd, houdt de griptang het werkstuk stevig vast zonder dat er continue druk nodig is. Dit betekent dat je jouw handen vrij hebt voor ander werk. Daarnaast is de druk die de tang uitoefent verstelbaar, wat zorgt voor een breed scala aan toepassingen, van het vasthouden van delicate materialen tot het stevig klemmen van metaal. De meeste griptangen zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze zowel duurzaam als sterk zijn. En hoewel de tang al lang een belangrijk gereedschap is in de toolkit van professionals, is het interessant om te weten dat de basisprincipes van het ontwerp al honderden jaren oud zijn!

Meesterlijk gebruik van de griptang

Correct gebruik van de griptang kan het verschil betekenen tussen een klus die soepel verloopt en een klus die eindigt in frustratie. Zorg ervoor dat je de druk op de tang goed instelt voordat je gaat klemmen. Te veel druk kan materialen beschadigen, terwijl te weinig druk kan betekenen dat het werkstuk wegglijdt. Wanneer je de tang gebruikt om vastzittende bouten of moeren los te krijgen, gebruik dan een draaiende beweging in combinatie met de klemkracht. En onthoud: net als bij elk ander gereedschap is regelmatig onderhoud essentieel om de griptang in topconditie te houden.

Gereedschapcentrum: jouw partner in kwaliteitsgereedschap

Waarom kiezen professionals voor Gereedschapcentrum als het gaat om het aanschaffen van een griptang? Ten eerste, ons groot online assortiment zorgt ervoor dat je altijd de perfecte tang vindt voor jouw specifieke behoefte. Daarnaast garanderen we een snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Bovenop deze voordelen zetten we ons in voor top service, waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt bij elke aankoop. Kies voor kwaliteit, kies voor Gereedschapcentrum!

34 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is