usp1
usp2
usp3

Prijs

Kabelschaar

Wanneer je aan het werk bent met kabels, wil je natuurlijk een tool die je kunt vertrouwen voor een zuivere en precieze snede. Daar komt de kabelschaar om de hoek kijken. Dit handige stuk gereedschap is speciaal ontworpen om dikke en taaie kabels moeiteloos door te knippen, zonder daarbij de interne draden te beschadigen.

Kenmerken die de kabelschaar onmisbaar maken

Een kabelschaar onderscheidt zich van andere scharen door zijn bijzondere ontwerp en bouw. Het eerste dat opvalt, is het robuuste ontwerp met stevige handvatten, die zorgen voor een goede grip en maximale krachtoverbrenging. De schaarbladen zijn vaak gemaakt van gehard staal, wat hen de kracht geeft om door de meest robuuste kabels te snijden. Bovendien zijn de bladen zo ontworpen dat ze de kabel tijdens het knippen niet plat drukken of vervormen. Wat veel mensen niet weten, is dat het ontwerp van de kabelschaar is geïnspireerd op de bek van sommige roofvogels, die met gemak door de taaiste prooien kunnen bijten!

Optimaal gebruik van je kabelschaar

Bij het gebruik van een kabelschaar is het belangrijk om enkele richtlijnen te volgen. Zorg er altijd voor dat je de kabel recht afknipt, zonder te draaien of te wiebelen, om een schone snede te krijgen. Gebruik de kabelschaar ook alleen voor het doel waarvoor hij is bedoeld: het knippen van kabels. Andere materialen kunnen de bladen beschadigen of bot maken. En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, zorg voor regelmatig onderhoud. Een schone en goed gesmeerde schaar zal altijd beter presteren en langer meegaan.

De voordelen van kiezen voor Gereedschapcentrum

Als het gaat om het kiezen van de juiste kabelschaar, wil je natuurlijk alleen het beste. Daarom kiezen professionals voor Gereedschapcentrum. Met ons groot online assortiment ben je altijd verzekerd van een kabelschaar die perfect past bij jouw behoeften en budget. Bovendien profiteer je van onze scherpe online prijzen, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Vertrouw op de expertise van Gereedschapcentrum en rust je gereedschapskist uit met een kabelschaar van topkwaliteit!

31 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2