Prijs

Telefoontang

Of je nu een elektricien bent, een telecomspecialist of iemand die graag thuis knutselt, een telefoontang is een essentieel stuk gereedschap dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken. Hoewel de naam suggereert dat het alleen wordt gebruikt voor telefoonwerk, is de veelzijdigheid van deze tang ongekend.

Alles wat je moet weten over de telefoontang

De telefoontang, ook wel bekend als zijkniptang, heeft een lange, smalle bek, ideaal voor het knippen van draden op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn vooral handig bij het werken met kleine bedrading, zoals die in telefoon- en netwerkkabels. Door hun specifieke ontwerp kunnen ze dicht bij het oppervlak knippen zonder de omliggende draden te beschadigen. De meeste telefoontangen zijn ook uitgerust met een draadstripgedeelte, waardoor ze nog veelzijdiger zijn. En hier is een intrigerend stukje informatie: ondanks de moderne technologische vooruitgang blijft de basisvorm van de telefoontang al decennialang ongewijzigd, een bewijs van zijn efficiënte ontwerp.

Zo haal je het beste uit je telefoontang

Het juiste gebruik van de telefoontang begint met het kiezen van de juiste grootte en het juiste type voor jouw klus. Gebruik de tang om draden te knippen door ze stevig vast te pakken en met een vloeiende beweging te knippen. Vermijd overbelasting van de tang door te dikke draden te knippen. Als je de tang ook gebruikt om draden te strippen, zorg dan dat je de juiste groef kiest die overeenkomt met de dikte van je draad. Met de juiste techniek en zorg zal je telefoontang jarenlang meegaan en je vele knip- en stripklussen besparen.

Waarom je telefoontang kopen bij Gereedschapcentrum?

Op zoek naar de perfecte telefoontang voor je volgende klus? Gereedschapcentrum biedt een groot online assortiment telefoontangen van topkwaliteit. En dat niet alleen, onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste waarde voor je geld krijgt. Gereedschapcentrum is niet alleen je beste bron voor kwaliteitsgereedschap, maar ook voor deskundig advies en betrouwbare service. Kies voor kwaliteit, kies voor Gereedschapcentrum.

30 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is