usp1
usp2
usp3

Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm

Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
Hultafors ELV 40 Waterpas - 400 mm
adviesprijs
223,00
59,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 408605 Waterpas - een niveau hoger in precisie
      Stel je een gereedschap voor dat jouw projecten naar een hoger niveau tilt, letterlijk en figuurlijk. De Hultafors ELV 40 Waterpas, met zijn 400 mm aan precisie, is exact dat gereedschap. Ontworpen voor de professional die geen genoegen neemt met minder dan perfectie. Het onderscheidt zich met een C-vormig aluminium profiel, compleet met kunststof eindstukken en non-slip rubberen afstandhouders. Deze eigenschappen beschermen niet alleen jouw betrouwbare metgezel tijdens het werk, maar zorgen ook dat slippen verleden tijd is. De ingebouwde schuifmarkeringen, met een nauwkeurige afstandindicatie van 71 mm vanuit het midden, zijn jouw gids voor vlekkeloze plaatsing van schakel- of aansluitdozen conform DIN 49075. Gecombineerd met twee zorgvuldig geplaatste libellen, waarvan één met vergroting en kleurmarkeringen voor soepele aflezing, tilt de ELV 40 jouw nauwkeurigheid naar ongekende hoogtes. Zijn vloeistof, een innovatieve oliemix, biedt de luchtbel een optimale bewegingsvrijheid, wat resulteert in precisie waar je op kunt bouwen, zo blijkt ook uit de tolerantie van ±0,5 mm/m in normale positie en ±0,75 mm/m ondersteboven.

      Precisie in elke situatie
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwaarden die de Hultafors ELV 40 Waterpas belichaamt. Dankzij de robuuste constructie, bestaande uit een duurzaam aluminium profiel en antistatische eigenschappen van de vloeistof in de libel, is deze waterpas bestand tegen de onvermijdelijke ontberingen van het werkleven. De rubberen afstandhouders en kunststof eindstukken voegen een extra laag bescherming toe, waardoor je verzekerd bent van een langdurig betrouwbare metgezel op de werkvloer. Ondanks zijn robuustheid, biedt de ELV 40 een onovertroffen gebruiksgemak. Of je nu een ervaren vakman bent of net begint, je zult de voordelen van de snelle en efficiënte plaatsing van de installatie-onderdelen waarderen, ondersteund door de duidelijke millimeter rasterschaal gedrukt op het profiel. Deze waterpas is niet alleen een instrument van precisie maar ook een symbool van betrouwbaarheid en veiligheid in elke professionele setting.

      Waar kwaliteit en gemak elkaar vinden
      De keuze voor de Hultafors ELV 40 Waterpas bij onze webshop is er een van wijsheid en inzicht. Niet alleen bieden wij deze topper onder de waterpassen aan, maar we doen dat ook nog eens tegen scherpe prijzen en met de service die je van ons gewend bent. Ons groot assortiment garandeert dat je altijd vindt wat je zoekt, terwijl onze snelle levering ervoor zorgt dat je geen dag te lang moet wachten op je nieuwe aanwinst. We begrijpen dat in de wereld van precisiewerk, elke seconde telt. Daarom steken wij extra moeite in het samenstellen van ons aanbod en het optimaliseren van onze service. Met de Hultafors ELV 40 Waterpas binnen handbereik, gekoppeld aan de voordelen van bestellen bij onze webshop, heb je alles wat nodig is om je projecten met ongekende precisie en gemak te volbrengen.

      Meetlengte

      40 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Video

      https://youtu.be/5_mUIzHDOTQ

      Lengte waterpas

      400 mm

      EAN

      7317844086057

      Artikelnummer

      333678

      1x Hultafors ELV 40 Waterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.