Klik hier voor al onze acties.

Hyundai 55901 5-delige Compressor Accesoireset

35,19 29,08
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Deze HYUNDAI Compressor accessoireset bestaat uit de meest gebruikte luchtgereedschappen en is daarmee de ideale aanvulling op een compressor. Zo bestaat deze set uit een bovenbeker verfspuit, vloeistofspuit, bandenvulpistool, blaaspistool en een spiraalslang.

Het blaaspistool blaast werkelijk alles weer schoon. Zelfs vuil, stof, zaagsel, water, enz. dat zich verstopt op moeilijk bereikbare plekken. De spuitmond heeft een diameter van 2.5 mm en heeft een druk van 5 bar. De bandenvulpistool is voorzien van een dubbele schaal (bar/psi) manometer met rubberen beschermer, 35.5cm slang en een deflatie knop.
Met de vloeistofspuit wordt schoonmaken een koud kunstje! Door de grote 1000ml vulbeker kunnen grote oppervlakken zonder na te vullen bereikt worden. De verfspuit met 600ml kunststof bovenbeker zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en is door de gemakkelijke handligging prettig in de hand.

Doordat zowel de pistolen als de luchtspiraalslang voorzien zijn van Europese snelkoppelingen zijn gemakkelijk op elkaar aan te sluiten, maar ook op alle compressoren van HYUNDAI.

Specificaties

Vloeistofspuit
Lengte spuitmond 21cm
Capaciteit reservoir 1000ml
Bedrijfsdruk 3.5 – 5.0 bar

Blaaspistool
Diameter spuitmond 2.5 mm
Bedrijfsdruk 3.5 – 5.0 bar

Bandenvulpomp
Lengte slang 35.5cm
Manometer 0 – 12 bar
Bedrijfsdruk 3.5 – 8.5 bar

Verfspuit bovenbeker
Diameter spuitmond 1.5mm
Capaciteit reservoir 600ml
Bedrijfsdruk 4.5 – 6.0 bar

PE Spiraalslang met koppelingen
Diameter 8mm
Lengte 5 meter
Bedrijfsdruk 3.5 – 8.0 bar

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHyundai 55901 5-delige Compressor Accesoireset
Type nummer55901
FabrikantHyundai
EAN

Merkinformatie:

De Hyundai 55901 is een Compressor accessoires. Hyundai staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van Hyundai aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Hyundai Compressor accessoires wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice