usp1
usp2
usp3

Kleurenkaarten Pakket

Kleurenkaarten Pakket
Kleurenkaarten Pakket
Kleurenkaarten Pakket
Kleurenkaarten Pakket
Kleurenkaarten Pakket
Kleurenkaarten Pakket
0,09

Verwachte leverdatum

25-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Het kleurkaartenpakket is gratis. Indien je bestelling onder de €50 blijft betaal je wel verzendkosten. Kleurenkaartenpakketten zijn wisselend van samenstelling, al naar gelang er voorraad van is.

   Kleurenkaarten pakket met kleurkaarten van de mooiste verfmerken. Het kleurenkaarten pakket bevat kleurstalen van Farrow & Ball, Little Greene en Flamant . Deze gratis kleurenkaarten bevatten handgeschilderde kleurenstalen die kleur-echt zijn.

   In dit gratis kleurkaarten pakket vindt u de prachtigste kleuren van onze Engelse en Franse merken om thuis de mooiste kleur uit te zoeken.

   Het pakket bestaat uit:
   - Kleurkaart Farrow & Ball. Een collectie van 132 tinten, met een intrigerend verhaal achter elke kleurnaam, helpt u bij het kiezen van de kleuren die u mooi vindt voor uw huis.
   - De nieuwe Carte Blanche kleuren van Farrow & Ball. Creëer een look waar je van houdt met deze capsulecollectie met patronen en kleuren, handgemaakt door Farrow & Ball en barstensvol Christopher John Rogers plezier.
   - Kleurkaart Little Greene. De twee Little Greene kleurenkaarten brengen het beste van de capsulecollecties samen en tonen 196 Little Greene-kleuren. Gezamenlijk worden ze gepresenteerd in een verfijnde en opgefriste 'Colours of England'-collectie.
   - De nieuwe Sweet Treats van Little Greene. Een samengestelde collectie warme, neutrale tinten honing, karamel en chocolade. Elke kleur is geïnspireerd op heerlijke desserts en enkele van de meest smaakvolle zoete lekkernijen ter wereld.

   Naast deze kleurenkaarten zitten er ook inspiratie boekjes bij dit pakket samengesteld.
   - The Cromologist van Farrow & Ball. Een boekje vol inspiratie, ideeën en informatie om plezier te brengen in uw decoratie voor dit seizoen.
   - Flamant. Ontdek de wereld van Flamant Paints. Een volledig assortiment van 128 tinten. De collectie biedt een gevarieerde keuze aan kleuren en afwerkingen, van intens mat tot glamour van satiné, met de vereiste kwaliteiten om alle oppervlakken van het huis, zowel binnen als buiten, elegant aan te kleden.

   Alle kleuren op deze kaarten zijn leverbaar in samplepotjes als je een kleur nog wilt testen voordat je de definitieve keuze maakt.

   LET OP: Het kleurkaartenpakket is gratis. Indien je bestelling onder de €50 blijft betaal je wel verzendkosten. Kleurenkaartenpakketten zijn wisselend van samenstelling, al naar gelang er voorraad van is.

   EAN

   8720572582637

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.