Straalkachels

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Straalkachels verkrijgbaar is. In de categorie Straalkachels kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals . Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Straalkachels kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Straalkachels. Bestel je jouw Straalkachels op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals achteraf betalen, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

4 producten

per pagina
 1. Warm Tech WTHH800 Halogeen kachel - 800 W
  Warm Tech WTHH800 Halogeen kachel - 800 W

  Bijzondere kenmerken

  Deze 800W halogeen heater van Warm Tech verwarmt je interieur snel en stil. Met zijn modieuze ontwerp past de WTHH800 kachel goed in elke kamer van je huis. De verwarming is onmiddellijk en gaat gepaard met een aangenaam stralend licht. Hij is voorzien van een omvalschakelaar die de verw

  18,69 15,45
  Verwachte leverdatum: 15-12-2022
 2. Warm Tech WTCC4202 Infraroodgasverwarming - 4200 W
  Warm Tech WTCC4202 Infraroodgasverwarming - 4200 W

  Bijzondere kenmerken

  Deze infrarood gaskachel met een vermogen van 4200 W heeft 3 keramische platen en werkt op butaangas. Hij heeft 3 verwarmingsstanden: 1400, 2800 en 4200 W. Hij is voorzien van een piëzo.
  Voor een veilig gebruik is deze gaskachel voorzien van een kantelbeveiliging en een systeem dat

  126,99 104,95
  Verwachte leverdatum: 15-12-2022

4 producten

per pagina

Straalkachels van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Straalkachels zijn:

Straalkachels online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Straalkachels online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Straalkachels bestellen. Heb je vragen over een Straalkachels of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!