usp1
usp2
usp3

Mafell cirkelzaagblad-HM 162 x 1,2/1,8 x 20 mm - 48T

Mafell cirkelzaagblad-HM 162 x 1,2/1,8 x 20 mm - 48T-image
79,86

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Mafell cirkelzaagblad: een revolutie in zaagtechnologie

      Klaar om je zaagervaring naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met het Mafell cirkelzaagblad-HM 162 x 1,2/1,8 x 20 mm - 48T, een icoon van precisie en duurzaamheid in het universeel zaagwerk. Dit hightech zaagblad is je beste maatje voor het zagen door diverse materialen, dankzij zijn indrukwekkende technische specificaties. De fijne afwerking van elke zaagsnede wordt gegarandeerd door de 48 zorgvuldig gepositioneerde tanden, waarbij de zaagbladdiameter van 162 millimeter je de ruimte biedt om dieper en nauwkeuriger te zagen dan ooit tevoren. Het lichte gewicht van slechts 0.186 kilogram maakt dit zaagblad van Mafell niet alleen gemakkelijk te hanteren maar verzekert jou ook van een moeiteloze zaagervaring. Geen klus is te groot of te klein voor dit cirkelzaagblad, dat ontworpen is om jouw klussen feilloos en met hoogste precisie te voltooien.

      Zaagwerk zonder zorgen

      Mafell, een fabrikant bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige gereedschap, biedt met dit cirkelzaagblad een tool die zowel voor professionals als doe-het-zelvers een verrijking is. Naast het breed inzetbare karakter is veiligheid een belangrijk aspect van dit zaagblad, ontworpen om jou een veilige en controleerbare zaagervaring te bieden. Dankzij de perfecte pasvorm voor de Mafell MT 55 is dit zaagblad uiterst compatibel en klaar voor jouw volgende project, of het nu gaat om plaatmateriaal of andere materialen. Dit alles maakt het cirkelzaagblad uitermate geschikt voor elke klusser die kwaliteit en veiligheid boven alles stelt.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Zoek je een betrouwbare partner voor topgereedschap? Bij Gereedschapcentrum vind je het Mafell cirkelzaagblad-HM dat belooft je werk eenvoudiger en professioneler te maken. Met trots bieden wij dit veelzijdige cirkelzaagblad aan, dat staat voor precisie en duurzaamheid. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al je behoeften te voldoen, waarbij we je ook voorzien van deskundig advies voor al je projecten. Kies voor Gereedschapcentrum, waar kwaliteit en passie voor gereedschap hand in hand gaan, en til je kluservaring naar een hoger niveau. Samen maken we elke klus een succes!

      Aantal tanden

      48T

      Asgat meting

      20 mm

      Diameter

      160

      Geschikt voor materiaal

      Universeel

      EAN

      4032689169484

      Artikelnummer

      396541

      Gewicht (Product)

      0.186 kg

      1x Mafell cirkelzaagblad-HM

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.