Wegens drukte kan de bezorging van uw bestelling en een reactie van onze klantenservice vertraging oplopen

DeWALT Accu Betontrilnaald

Bent u op zoek naar een DeWALT Accu Betontrilnaald? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum
... meer info

Bent u op zoek naar een DeWALT Accu Betontrilnaald? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie DeWALT Accu Betontrilnaald is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Betontrilnaald van DeWALT kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie DeWALT Accu Betontrilnaald. Bestelt u uw Accu Betontrilnaald op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

1 product

per pagina
  1. DeWalt DCE531N 18V XR Betontrilnaald - zonder accu's en lader - DCE531N-XJ
    DeWalt DCE531N 18V XR Betontrilnaald - zonder accu's en lader - DCE531N-XJ

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!

    Bijzondere kenmerken

    Geschikt voor het verwijderen van lucht uit vers gestort beton en verbetert de consistentie van de mix
    Licht en compact, geschikt om door één persoon gebruikt te worden
    Spanmoer zorgt voor een makkelijk te verwijderen stang,

    330,99 273,55
    Verzending: binnen 5 weken

1 product

per pagina

Accu Betontrilnaald van DeWALT

DeWALT is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een DeWALT Accu Betontrilnaald? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Betontrilnaald?

Accu Betontrilnaald van DeWALT online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een DeWALT Accu Betontrilnaald online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw DeWALT Accu Betontrilnaald bestellen. Heeft u vragen over een Accu Betontrilnaald of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!