FERM Multitool zaagblad

Bent u op zoek naar een FERM Multitool zaagblad? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl
... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Multitool zaagblad? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Multitool zaagblad is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Multitool zaagblad van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Multitool zaagblad. Bestelt u uw Multitool zaagblad op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

4 producten

per pagina
 1. FERM OTA1004 HSS segmentzaagblad
  FERM OTA1004 HSS segmentzaagblad

  Specificaties

  Gewicht in kg 0.8100

  Normale prijs 13,09 Special Price 5,82 4,81
  Sale
  Direct leverbaar!
 2. FERM OTA1005 Carbide zaagblad - 65mm
  FERM OTA1005 Carbide zaagblad - 65mm

  Specificaties

  Doorsnede 65mm
  Gewicht in kg 0.2000
  Geschikt voor voegen, zachte wandtegels en glasvezelversterkte kunststoffen.

  Normale prijs 11,69 Special Price 11,35 9,38
  Sale
  Direct leverbaar!
 3. FERM OTA1001 Zaagblad E-cut
  FERM OTA1001 Zaagblad E-cut

  Specificaties

  Gewicht in kg 0.8300

  6,09 5,03
  Verzending: binnen 4 weken
 4. FERM OTA1002 Schraapmes
  FERM OTA1002 Schraapmes

  Specificaties

  Gewicht in kg 0.6600

  10,69 8,83
  Verzending: binnen 4 weken

4 producten

per pagina

Multitool zaagblad van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Multitool zaagblad? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Multitool zaagblad?

Multitool zaagblad van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Multitool zaagblad online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Multitool zaagblad bestellen. Heeft u vragen over een Multitool zaagblad of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!