FERM Stripschuurmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Stripschuurmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Stripschuurmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Stripschuurmachine van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Stripschuurmachine. Bestelt u uw FERM Stripschuurmachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm EFM1001 Stripschuurmachine in koffer - 400W - 8/13 x 455mm
  Ferm EFM1001 Stripschuurmachine in koffer - 400W - 8/13 x 455mm

  Standaard meegeleverd:

  12x Schuurbanden (P40, P80, P120)
  1x Schuurarm 8mm
  1x Schuurarm 13mm
  1x Gebogen schuurarm 13mm
  1x Stofopvangzak
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Comfortabele schuurmachine voor precies schuurwerk
  Variabele snelheidsregeling voor optimaal schuurresultaat bij hout, metal, keramiek, gips o

  Normale prijs 100,00 Special Price 79,49 65,69
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Stripschuurmachine van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Stripschuurmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Stripschuurmachine?

Stripschuurmachine van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Stripschuurmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Stripschuurmachine bestellen. Heeft u vragen over een Stripschuurmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.