Klik hier voor al onze acties.

Fiskars Sneeuwschuiver

Ben je op zoek naar een Fiskars Sneeuwschuiver? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl
... meer info

Ben je op zoek naar een Fiskars Sneeuwschuiver? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Fiskars Sneeuwschuiver is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Sneeuwschuiver van Fiskars kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Fiskars Sneeuwschuiver. Bestelt je jouw Sneeuwschuiver op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. Fiskars 141020 Sneeuwschep - 72cm - Aluminium - 141020
  Fiskars 141020 Sneeuwschep - 72cm - Aluminium - 141020

  Bijzondere kenmerken

  Het scheppen of voortdurend schuiven van sneeuw vergt veel van de spieren in het lichaam, in het bijzonder die van de rug. Een comfortabele arbeid hangt onder andere af van het gewicht van de sneeuwschuiver.
  De uit licht materiaal vervaardigde en met ergonomische grip uitgevoerde

  Normale prijs adviesprijs 23,00 Special Price 19,89 16,44
  Verwachte leverdatum: 06-02-2023
 2. Fiskars 143060 Sneeuwruimer - Aluminium - 530mm - 1001636
  Fiskars 143060 Sneeuwruimer - Aluminium - 530mm - 1001636

  Bijzondere kenmerken

  Het scheppen of voortdurend schuiven van sneeuw vergt veel van de spieren in het lichaam, in het bijzonder die van de rug. Een comfortabele arbeid hangt onder andere af van het gewicht van de sneeuwschuiver. De uit licht materiaal vervaardigde en met ergonomische grip uitgevoerde

  Normale prijs adviesprijs 53,00 Special Price 51,99 42,97
  Verwachte leverdatum: 06-02-2023

2 producten

per pagina

Sneeuwschuiver van Fiskars

Fiskars is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Fiskars Sneeuwschuiver? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Sneeuwschuiver?

Sneeuwschuiver van Fiskars online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Fiskars Sneeuwschuiver online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Fiskars Sneeuwschuiver bestellen. Heb je vragen over een Sneeuwschuiver neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!