Accessoires

  (7)

  Bevestigingsmateriaal

  (7)

  Handgereedschap

  (5)

  Accu gereedschap

  (4)

  Overig

  (3)

Prijs

  Laat nog 1 zien

Kies voor Gesipa: de Expert in Blindklinktechnologie

Ben je op zoek naar betrouwbare en efficiënte bevestigingsoplossingen? Dan is Gesipa het merk waar je niet omheen kunt. Gesipa heeft al decennia ervaring in blindklinktechnologie en is een van de toonaangevende merken in deze sector. Met hun innovatieve bevestigingssystemen en blindklinknagels, is Gesipa het go-to merk voor professionals die alleen genoegen nemen met het beste. Of je nu in de bouw, de automotive sector of in machinebouw actief bent, Gesipa heeft het juiste product voor je.

De innovatieve voorsprong van Gesipa

Gesipa loopt altijd voorop als het gaat om innovatie. Ze investeren flink in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar deze zelfs overtreffen. Wat dacht je van de accu-aangedreven blindklinkgereedschap? Deze tools maken het mogelijk om veel sneller en nauwkeuriger te werken dan ooit tevoren. Daarnaast zet Gesipa ook in op duurzaamheid door hun productieprocessen continu te verbeteren om zo hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Waarom Gesipa bestellen bij Gereedschapcentrum?

Als je besluit om je Gesipa producten bij Gereedschapcentrum aan te schaffen, profiteer je van enkele belangrijke voordelen. Allereerst kunnen we je door ons groot online assortiment altijd het juiste product aanbieden, wat je klus ook is. Daarnaast staan we bekend om onze snelle levering. Dankzij onze eigen voorraad zijn de producten direct leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe, hoogwaardige gereedschap. Zo combineren we het beste van beide werelden: een breed assortiment en een snelle service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is