Milwaukee Plaatschaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Plaatschaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Plaatschaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Plaatschaar van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Plaatschaar. Bestelt u uw Milwaukee Plaatschaar op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee S 2.5 plaatschaar - 500W - 4933368530
  Milwaukee S 2.5 plaatschaar - 500W - 4933368530

  Standaard meegeleverd:

  1x 4-voudige kantelmessen
  1x Handbescherming
  1x Sleutel

  Bijzondere kenmerken:

  Exacte en braamvrije snijresultaten door viervoudige kantelmessen
  Veiligheidshandbescherming en gemakkelijk te hanteren door slank motorhuis

  Specificaties:

  Opgenomen vermogen: 500 W
  Gewicht: 2.2 kg
  Max. zaagdiepte in aluminium:

  682,99 564,45
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Plaatschaar van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Plaatschaar? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Plaatschaar?

Plaatschaar van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Plaatschaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Plaatschaar bestellen. Heeft u vragen over een Plaatschaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.