Nilfisk Schrobmachine

Ben je op zoek naar een Nilfisk Schrobmachine? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl b
... meer info

Ben je op zoek naar een Nilfisk Schrobmachine? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Nilfisk Schrobmachine is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schrobmachine van Nilfisk kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Nilfisk Schrobmachine. Bestelt je jouw Schrobmachine op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Nilfisk AS380/15B-EU 15 24V Schrobzuigmachine - 50000199
  Nilfisk AS380/15B-EU 15 24V Schrobzuigmachine - 50000199

  Bijzondere kenmerken

  De VIPER AS380/15 is een compacte en gebruiksvriendelijke schrobzuigmachine die perfect is voor het schoonmaken van krappe ruimten.

  Met deze compacte VIPER schrobzuigmachine kunt u eenvoudig de vloer reinigen in krappe ruimten. De VIPER AS380/15 is eenvoudig te gebruiken en de

  3.260,99 2.695,03
  Levertijd: 10 werkdagen

1 product

per pagina

Schrobmachine van Nilfisk

Nilfisk is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Nilfisk Schrobmachine? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schrobmachine?

Schrobmachine van Nilfisk online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Nilfisk Schrobmachine online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Nilfisk Schrobmachine bestellen. Heb je vragen over een Schrobmachine neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!