Panasonic Accu Reciprozaag

... meer info

Iedere zaagtoepassing vereist zijn eigen specifieke type zaag. De accu reciprozaag is één van de meest voorkomende type zaagmachines. Het betreft een zaag die uitermate geschikt is voor het zwaardere zaagwerk, waaronder het zagen van buizen of dikke takken.

Is dat precies wat u nodig heeft? Bekijk dan eens het assortiment van Gereedschapcentrum.nl – hét online adres voor al uw gereedschappen en toebehoren. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en een snelle en professionele bezorging. Bovendien geldt: vóór 22:59 besteld, is de volgende dag nog in huis. Bekijk ons complete assortiment via Gereedschapcentrum.nl!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Panasonic EY45A1X 14,4V / 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel
  Panasonic EY45A1X 14,4V / 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel

  Standaard meegeleverd
  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!
  2x Zaagblad

  Bijzondere kenmerken:
  Reciprozaag geschikt voor het verwijderen en snel snijden van diverse materialen. Met de nieuwe 4.2 Ah accu's, de nieuwe reciprozaag van Panasonic bieden een gemakkelijke en probleemloos werken

  Normale prijs 220,00 Special Price 218,99 180,98
  Direct leverbaar!
 2. Panasonic EY45A1LJ2G 18V Li-Ion Accu Reciprozaag set in koffer (2x 5,0Ah Li-Ion accu)
  Panasonic EY45A1LJ2G 18V Li-Ion Accu Reciprozaag set in koffer (2x 5,0Ah Li-Ion accu)

  Standaard meegeleverd:
  Geleverd in Koffer
  1x Oplader EY0L82B
  1x Accu 18V 5,0Ah P Li-ion
  2x Reciprozaagbladen (Metaal & Hout)

  Bijzondere kenmerken:
  Door de nieuwe Dual Voltage technologie kunnen zowel 14,4V als 18V accu's gebruikt worden om de klus te klaren. Het voordeel hiervan is dat alle, zow

  Normale prijs 527,00 Special Price 427,99 353,71
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een accu reciprozaag?

Een accu reciprozaag is een veel voorkomend gereedschap en uitermate geschikt voor zwaarder zaagwerk. Daaronder valt het zagen van buizen, maar ook dat van dikke takken. Daarnaast is de machine toepasbaar voor uiteenlopende materialen, waaronder kunststof, metaal en hout. De zagen beschikken in veel gevallen over een comfortabele, ergonomisch verantwoorde handgreep en de mogelijkheid om de zaagbladen eenvoudig en veilig te verwijderen. 

De verschillende soorten accu reciprozagen

Welke reciprozaag u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke gebruiksdoeleinden. Bent u van plan de reciprozaag vaak en intensief te gebruiken? Dan heeft u wellicht een exemplaar met een hoog voltage nodig. Liever een reciprozaag met een lager voltage, maar wél voorzien van een snellader? Die vindt u eveneens op Gereedschapcentrum.nl. 

Wat zijn de voordelen van een accu reciprozaag?

 • Een accu zaagmachine doet niet langer onder voor een zaagmachine op netstroom
 • De accu reciprozaag geeft je alle bewegingsvrijheid tijdens het klussen
 • De accu reciprozaag is ergonomisch verantwoord, oftewel een comfortabele en veilige grip op de machine

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Interesse in een reciprozaag op accu? Neem dan contact op met Gereedschapcentrum.nl. Wij assisteren graag tijdens het maken van de perfecte keuze. Daarnaast profiteert u bij ons van scherpe prijzen en een snelle bezorging – vóór 22:59 besteld betekent de volgende dag nog in huis. Bekijk snel ons complete aanbod.