Rems Accu Pijpsnijder

... meer info

Bent u op zoek naar een Rems Accu Pijpsnijder? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rems Accu Pijpsnijder is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Pijpsnijder van Rems kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rems Accu Pijpsnijder. Bestelt u uw Rems Accu Pijpsnijder vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rems Accu-Nano Basic-Pack 10,8V Li-Ion accu pijpsnijder set (1x 1.3Ah accu) in tas - 10-40mm - 844011
  Rems Accu-Nano Basic-Pack 10,8V Li-Ion accu pijpsnijder set (1x 1.3Ah accu) in tas - 10-40mm - 844011

  Standaard meegeleverd:
  1x Steeksleutel SW8 
  1x Tas 
  1x Accu 10,8V 1.3Ah
  1x Snellader

  Let op! geleverd zonder snijwiel!

  Bijzondere kenmerken:
  Krachtig, handzaam elektrisch gereedschap voor afkorten van buizen. 
  Li-Ion-Technology. 
  Voor bouw- en werkplaats. 
  Buizen van persfittingsystemen van ro

  Normale prijs 665,00 Special Price 505,99 418,17
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Pijpsnijder van Rems

Rems is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rems Accu Pijpsnijder? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Pijpsnijder?

Accu Pijpsnijder van Rems online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rems Accu Pijpsnijder online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rems Accu Pijpsnijder bestellen. Heeft u vragen over een Accu Pijpsnijder of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.