Ryobi Grasschaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Ryobi Grasschaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Ryobi Grasschaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Grasschaar van Ryobi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Ryobi Grasschaar. Bestelt u uw Ryobi Grasschaar vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ryobi RGS410 4V Li-Ion accu gras- en struikschaar set (1x 1.5Ah accu) - 5133000678
  Ryobi RGS410 4V Li-Ion accu gras- en struikschaar set (1x 1.5Ah accu) - 5133000678

  Standaard meegeleverd:
  1x Accu (1.5Ah)
  1x Lader

  Bijzondere kenmerken:
  Veiligheidsinschakelvergrendeling ter voorkoming van ongewild starten
  4 Volt Lithium-Ion accu voor zo’n 55 minuten werkduur met één acculading
  Nauwkeurig geslepen messen voor zuivere knipresultaten
  Bladklem voor snel en gemakk

  Normale prijs 103,00 Special Price 68,49 56,60
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Grasschaar van Ryobi

Ryobi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Ryobi Grasschaar? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Grasschaar?

Grasschaar van Ryobi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Ryobi Grasschaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Ryobi Grasschaar bestellen. Heeft u vragen over een Grasschaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.