Stanley Zijkniptang

... meer info

Bent u op zoek naar een Stanley Zijkniptang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Stanley Zijkniptang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Zijkniptang van Stanley kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Stanley Zijkniptang. Bestelt u uw Stanley Zijkniptang op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Stanley 0-84-003 VDE Kracht zijsnijtang - 175mm
  Stanley 0-84-003 VDE Kracht zijsnijtang - 175mm

  Bijzondere kenmerken:

  1000 V gecertificieerde handgreep, veilig werken, elke handgreep individueel getest tot 10.000 V, conform de huidige normen
  Handgreep uit 2 componenten voor meer comfort
  Vinger beveiliging, betere controle en hogere gebruiksveiligheid
  Gechromeerde kop, roestvrij, makkelijk zui

  Normale prijs 23,00 Special Price 15,59 12,88
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Zijkniptang van Stanley

Stanley is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Stanley Zijkniptang? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Zijkniptang?

Zijkniptang van Stanley online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Stanley Zijkniptang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Stanley Zijkniptang bestellen. Heeft u vragen over een Zijkniptang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.