Wegens drukte kan de bezorging van uw bestelling en een reactie van onze klantenservice vertraging oplopen

Stanley Vochtmeter

Bent u op zoek naar een Stanley Vochtmeter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl bied
... meer info

Bent u op zoek naar een Stanley Vochtmeter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Stanley Vochtmeter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Vochtmeter van Stanley kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Stanley Vochtmeter. Bestelt u uw Vochtmeter op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Stanley 0-77-030 Vochtmeter
  Stanley 0-77-030 Vochtmeter

  Bijzondere kenmerken

  Kan gebruikt wordden op gipsplaten, pleisterwerk, cement en beton
  Knopbatterijen CR-2032 inbegrepen
  Schokbestendige behuizing
  Vervangbare meetpinnen
  Meet bouwvochtigheid van 0.2% tot 2.0%
  Meet houtvochtigheid van 6% tot 44%
  LCD scherm met grafiek
  Dubbele meeteenheid
  Compacte vochtm

  Normale prijs 53,00 Special Price 46,79 38,67
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Vochtmeter van Stanley

Stanley is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Stanley Vochtmeter? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Vochtmeter?

Vochtmeter van Stanley online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Stanley Vochtmeter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Stanley Vochtmeter bestellen. Heeft u vragen over een Vochtmeter neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!