usp1
usp2
usp3

Mesto 3270W Profi Waterdruktank - 10L - 3 bar - Kunststof - NBR

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Mesto 3270W Profi Waterdruktank - 10L - 3 bar - Kunststof - NBR-image
101,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Mesto 3270W Drukspuit - Jouw veelzijdige kompaan in tuin en werkplaats
   Maak kennis met de Mesto 3270W Profi Waterdruktank, dé essentiële tool voor zowel de enthousiaste tuinier als de professionele vakman. Met een royale capaciteit van 10 liter in een transparant kunststof reservoir, heb je altijd goed zicht op je voorraad. De druktank is uitgerust met een krachtige drukcapaciteit van 3 bar, perfect voor diverse klussen. Dankzij de NBR afdichting is deze druktank bijzonder geschikt voor het werken met oliën, vetten en koolwaterstoffen, wat het een veelzijdig instrument maakt voor een breed scala aan toepassingen. De 4 meter lange, transparante slang biedt je de flexibiliteit om overal goed bij te kunnen zonder verlies van druk of bereik. Een ingebouwd vuilfilter garandeert dat je altijd met een schone jet werkt, wat de levensduur van zowel de tank als het te bewerken oppervlak ten goede komt. De Mesto Drukwatertank Profi is duidelijk ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak, en garandeert je een solide, betrouwbare hulp voor vele klussen.

   Veilig en duurzaam, elk gebruik weer
   Het gebruik van de Mesto 3270W Profi Waterdruktank staat synoniem voor veiligheid en duurzaamheid. De professionele NBR afdichting, gecombineerd met de robuuste constructie van de tank, zorgt ervoor dat je zonder zorgen aan de slag kunt met uiteenlopende vloeistoffen. De speciaal ontwikkelde constructie is bestand tegen oliën, vetten en koolwaterstoffen, waardoor de druktank een breed scala aan taken kan uitvoeren zonder in te leveren op prestaties of veiligheid. De aandacht voor duurzaamheid zie je ook terug in het design: het transparante kunststof reservoir en de ingebouwde vuilfilter dragen bij aan een langdurig en betrouwbaar gebruik. Deze kenmerken maken van de Mesto 3270W een onmisbare tool die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, ongeacht je project.

   Ontdek de voordelen van bestellen bij ons
   Wanneer je kiest voor de Mesto 3270W Profi Waterdruktank via onze webshop, profiteer je niet alleen van een topkwaliteit product, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Met onze snelle levering heb je je nieuwe drukspuit razendsnel in huis, zodat je geen moment hoeft te missen van je geplande werkzaamheden. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Maar de voordelen stoppen daar niet; ons groot assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor je klussen, groot en klein. Combineer dit met onze vriendelijke service, en je hebt de ideale koopervaring. Kies dus voor gemak, snelheid en kwaliteit, en maak je klussen een fluitje van een cent met de Mesto 3270W Profi Waterdruktank.

   Lengte slang

   4 m

   Drukcapaciteit

   3 Bar

   Tank inhoud

   10 l

   EAN

   4000903327040

   Artikelnummer

   169676

   Volume (product)

   10 l

   Gewicht (Product)

   3.225 kg

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster