usp1
usp2
usp3

Metabo BS 18 LTX Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox

Metabo BS 18 LTX Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox
Gratis product
adviesprijs
332,00
278,69

Verwachte leverdatum

12-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Metabo BS 18 LTX Quick: De Krachtige Schroefboormachine

      Ben je op zoek naar een veelzijdige schroefboormachine die geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Maak kennis met de Metabo BS 18 LTX Quick, een ware krachtpatser in het gereedschapsarsenaal. Met zijn snelle wissel tussen boren en schroeven dankzij de Quick boorhouder, optimaliseert deze machine jouw werktempo en precisie. De LED-werklamp verlicht je werkstuk perfect, wat nauwkeurig werken in minder verlichte omstandigheden mogelijk maakt. Het indrukwekkende koppel van 42/96 Nm en de AIR COOLED technologie zorgen ervoor dat zelfs de grootste schroeven efficiënt worden verwerkt en je accu's langer meegaan. Metabo staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en innovatie in elektrisch gereedschap, waarbij de gebruiker centraal staat.

      Jouw Partner in Elke Klus

      De Metabo BS 18 LTX Quick is niet alleen krachtig maar ook slim ontworpen voor comfort en efficiëntie. Het nieuwe draaimomentkoppelingssysteem maakt het mogelijk om zonder moeite grote schroeven vlak in te schroeven. Deze machine is dan ook perfect voor zowel de professionele klusser als de doe-het-zelver die kwaliteit en prestatie hoog in het vaandel dragen. De compatibiliteit met het CAS accu-platform verhoogt je flexibiliteit door het gebruik van verschillende machines op dezelfde accu. Veiligheid, gebruiksgemak, en een lange levensduur maken de Metabo BS 18 LTX Quick een onmisbare partner voor elke binnenafwerking of constructieklus.

      Waarom Metabo kiezen bij Gereedschapcentrum?

      Met de Metabo BS 18 LTX Quick kies je voor veelzijdigheid, kracht, en betrouwbaarheid. Dit toestel maakt elke klus eenvoudiger met zijn doordachte functies en robuuste bouw. Bij Gereedschapcentrum waarderen we de combinatie van hoogwaardige technologie en gebruiksgemak die Metabo biedt. Als officiële dealer van topmerken bieden we niet alleen een groot assortiment en scherpe prijzen, maar ook professioneel advies en snelle levering. Zo ben je verzekerd van het juiste gereedschap voor jouw project. Stel je vraag aan onze specialisten, online of in de showroom, en ervaar het ultieme gemak van kwalitatief gereedschap. Betere resultaten beginnen hier, bij Gereedschapcentrum.

      Body/set

      Body

      Aandraaimoment maximaal

      110 N

      Type motor

      Accu

      Toerental onbelast

      1700 rpm

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Hoogte (Product)

      25.9 cm

      Breedte (Product)

      6.7 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      Boorcapaciteit hout

      65 mm

      EAN

      4007430287007

      1x Metabo BS 18 LTX Q Schroefboormachine
      1x Metabo Quick snelspanboorhouder
      1x Metabo Quick bit-spanbus
      1x Metabo Handgreep
      1x Metabo Metaloc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.