usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag body - 254 x 30 mm

Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag body - 254 x 30 mm
485,09
414,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Maak kennis met de Metabo 614254850 Accu afkortzaag: een meester in precisie
      Zeg maar dag tegen de beperkingen van een snoer en hallo tegen de vrijheid die de Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag body biedt. Met zijn state-of-the-art LiHD batterijtechnologie die valt onder het CAS accu platform, ben je verzekerd van langdurige power en topprestaties, zonder dat je op zoek hoeft naar het dichtstbijzijnde stopcontact. Of je nu dikke balken, smalle latjes of complexe verstekken moet zagen, deze machine doet het allemaal met een maximale zaagbreedte van 305 mm bij 90º en een indrukwekkende diepte van 92 mm. Ook in het donker sta je er niet alleen voor, dankzij de ingebouwde verlichting. Plus, de schaduwlijn zaaglijnaanduiding garandeert elke keer weer een snijlijn zo recht als een pijl. En met de verstekfunctie kantel je moeiteloos links en rechts voor die perfecte hoek. Dit alles, gecombineerd met een trekfunctie en een robuuste zaagbladen diameter van 305mm, maakt deze snoerloze krachtpatser onmisbaar voor elke vakman.

      Zorgeloos zagen, elke dag weer
      De Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag body is niet alleen een toonbeeld van kracht en precisie, maar staat ook garant voor veiligheid en duurzaamheid. Voor professionals die dag in dag uit op hun gereedschap vertrouwen, biedt deze accu afkortzaag de betrouwbaarheid die je nodig hebt. Het toerental van 4000 omwentelingen per minuut zorgt voor een snelle en schone zaagsnede, terwijl de afwezigheid van een variabel toerental en snelheid bijdraagt aan de robuustheid en duurzaamheid van deze machine. Je hebt altijd de perfecte controle met de schaduwlijn als je gids, waardoor je niet alleen nauwkeuriger, maar ook veiliger werkt. En met 18 volt aan vermogen, heb je meer dan genoeg in handen om de zwaarste klussen te klaren, keer op keer.

      Scoor jouw Metabo afkortzaag met de pluspunten van onze service
      Wanneer je kiest voor de Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag body uit ons assortiment, kies je niet alleen voor topkwaliteit gereedschap, je profiteert ook van de voordelen die onze webshop te bieden heeft. Met onze snelle levering en scherpe prijzen ben je snel en voordelig voorzien van dit indrukwekkende stuk gereedschap. Plus, ons breed assortiment betekent dat je voor al je gereedschapsbehoeften bij ons terecht kunt. Voeg daar nog onze vriendelijke service aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een winkelervaring die net zo vlekkeloos verloopt als je zaagsneden met de Metabo afkortzaag. Maak vandaag nog de upgrade naar professionaliteit en efficiëntie, ondersteund door de zekerheid van onze deskundige service.

      Batterijtechnologie

      LiHD

      Zaaglijnaanduiding

      Schaduwlijn

      Accu platform

      CAS

      Maximale zaagbreedte bij 90º

      305 mm

      Trekfunctie

      Ja

      Toerental onbelast

      4000 rpm

      Inclusief geleiderail

      Nee

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      92 mm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Variabel toerental

      Nee

      Maximale zaagbreedte bij 45º

      215 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4061792230422

      Artikelnummer

      398244

      Gewicht (Product)

      14.8 kg

      1x Metabo 614254850 Afkortzaag
      1x Metabo Zaagblad "cordless cut wood - classic", 216x30 Z48
      2x Metabo Geïntegreerde tafelverbredingen
      1x Metabo Afkortgeleider
      1x Metabo Materiaalklem
      1x Metabo Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
      1x Metabo Spaanopvangzak

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.