usp1
usp2
usp3

Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus Combihamer body in MetaBox - 3,1J

-image
Gratis product
adviesprijs
567,00
458,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
   Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
   Ontketen de kracht: Metabo KHA 36-18 LTX SOLO Accu combihamer
   Wat je ook van plan bent, de Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer staat voor je klaar. Dit krachtige apparaat, uitgerust met de geavanceerde cas-accu technologie, garandeert je vrijheid zonder de beperking van snoeren. De Li-Ion batterij van 18 volt biedt alle kracht die je nodig hebt voor intensief boorwerk. Met een SDS-Plus aansluiting, bereikt deze combihamer moeiteloos een boorcapaciteit van 32 millimeter in beton, 13 millimeter in metaal en 30 millimeter in hout. Met een maximale geluidsproductie die valt binnen de normale score van 60 dB of meer, kun je met dit toestel aan de slag zonder de rust te verstoren. Het toestel heeft een indrukwekkende slagkracht van 3,1 joule en bereikt 4500 slagen per minuut met een onbelast toerental van 1100 rpm. Verpakt in een robuuste MetaBox, is dit toestel klaar om elke uitdaging aan te gaan. De kers op de taart? Hij wordt geleverd zonder accu en batterij, waardoor je de vrijheid hebt jouw bestaande cas-compatibele accu's te gebruiken en te wisselen zoals het jou uitkomt. Metabo, de betrouwbare fabrikant achter dit model, garandeert kwaliteit en duurzaamheid met de KHA 36-18 LTX SOLO.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Wanneer je werkt met krachtig gereedschap, zijn veiligheid en duurzaamheid sleutelelementen om zorgeloos je projecten uit te voeren. De Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer blinkt niet alleen uit in kracht, maar ook in zijn betrouwbare en veilige ontwerp. Zijn LTX motor, geoptimaliseerd voor accugebruik, zorgt voor een consistente prestatie zonder in te boeten aan efficiëntie en levensduur. Dit apparaat, verpakt in een stevige MetaBox, belooft een betrouwbare oplossing op lange termijn voor elke klus, of je nu aan het werk bent in je eigen schuur of op een professionele bouwplaats. Met een slagkracht van 3,1 joule biedt deze combihamer de perfecte balans tussen kracht en controle, zodat je met vertrouwen door de meest uitdagende materialen heen werkt. Bovendien garandeert de SDS-Plus boorkop een snelle en betrouwbare bevestiging van de boor, waardoor je veilig en efficiënt kunt werken. Kies voor de Metabo KHA 36-18 LTX en zet een stap in de richting van veilige en duurzaam succesvolle projecten.

   Voordelen die het verschil maken
   Kiezen voor de Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer bij onze webshop betekent kiezen voor meer dan alleen een hoogwaardige tool. Je kiest ook voor het gemak van snelle levering en de zekerheid van een groot assortiment. Je hoeft niet langer dagen of weken te wachten op de uitrusting die nodig is om je werkzaamheden voort te zetten; ons logistieke systeem zorgt ervoor dat deze essentiële tool snel bij jou aan de deur staat. Daarnaast biedt ons uitgebreide assortiment de mogelijkheid om al je benodigde gereedschap onder één dak te vinden, waarmee je tijd én geld bespaart. Naast deze praktische voordelen staan we ook bekend om onze scherpe prijzen en vriendelijke service. Bij ons voel je je geen nummer, maar een gewaardeerde klant wiens behoeften altijd centraal staan. Werk slim, kies voor efficiëntie en kwaliteit bij je volgende aankoop, en laat de Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer de kracht achter je volgende project zijn.

   Accu platform

   CAS

   Toerental onbelast

   1100 rpm

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Capaciteit boorkop

   13 mm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Aantal slagen

   4500 rpm

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Boorcapaciteit beton

   32 mm

   Werkt op

   Accu

   Slagkracht

   3.1 J

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Voltage

   18

   EAN

   4007430318053

   Artikelnummer

   122218

   Gewicht

   4.7 kg

   1x Metabo KHA 36-18 LTX SOLO Combihamer
   1x Metabo SDS-plus hamerboorhouder
   1x Metabo Snelspanboorhouder voor gereedschap met cilindrische schacht
   1x Metabo VibraTech (MVT)-handgreep
   1x Metabo Boordieptegeleider
   1x Metabo metaBOX

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.