usp1
usp2
usp3

Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus Combihamer body in MetaBox - 3,1J

Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus Combihamer body in MetaBox - 3,1J
Outlet
adviesprijs
567,00
468,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontketen de kracht: Metabo KHA 36-18 LTX SOLO Accu combihamer
      Wat je ook van plan bent, de Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer staat voor je klaar. Dit krachtige apparaat, uitgerust met de geavanceerde cas-accu technologie, garandeert je vrijheid zonder de beperking van snoeren. De Li-Ion batterij van 18 volt biedt alle kracht die je nodig hebt voor intensief boorwerk. Met een SDS-Plus aansluiting, bereikt deze combihamer moeiteloos een boorcapaciteit van 32 millimeter in beton, 13 millimeter in metaal en 30 millimeter in hout. Met een maximale geluidsproductie die valt binnen de normale score van 60 dB of meer, kun je met dit toestel aan de slag zonder de rust te verstoren. Het toestel heeft een indrukwekkende slagkracht van 3,1 joule en bereikt 4500 slagen per minuut met een onbelast toerental van 1100 rpm. Verpakt in een robuuste MetaBox, is dit toestel klaar om elke uitdaging aan te gaan. De kers op de taart? Hij wordt geleverd zonder accu en batterij, waardoor je de vrijheid hebt jouw bestaande cas-compatibele accu's te gebruiken en te wisselen zoals het jou uitkomt. Metabo, de betrouwbare fabrikant achter dit model, garandeert kwaliteit en duurzaamheid met de KHA 36-18 LTX SOLO.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Wanneer je werkt met krachtig gereedschap, zijn veiligheid en duurzaamheid sleutelelementen om zorgeloos je projecten uit te voeren. De Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer blinkt niet alleen uit in kracht, maar ook in zijn betrouwbare en veilige ontwerp. Zijn LTX motor, geoptimaliseerd voor accugebruik, zorgt voor een consistente prestatie zonder in te boeten aan efficiëntie en levensduur. Dit apparaat, verpakt in een stevige MetaBox, belooft een betrouwbare oplossing op lange termijn voor elke klus, of je nu aan het werk bent in je eigen schuur of op een professionele bouwplaats. Met een slagkracht van 3,1 joule biedt deze combihamer de perfecte balans tussen kracht en controle, zodat je met vertrouwen door de meest uitdagende materialen heen werkt. Bovendien garandeert de SDS-Plus boorkop een snelle en betrouwbare bevestiging van de boor, waardoor je veilig en efficiënt kunt werken. Kies voor de Metabo KHA 36-18 LTX en zet een stap in de richting van veilige en duurzaam succesvolle projecten.

      Voordelen die het verschil maken
      Kiezen voor de Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer bij onze webshop betekent kiezen voor meer dan alleen een hoogwaardige tool. Je kiest ook voor het gemak van snelle levering en de zekerheid van een groot assortiment. Je hoeft niet langer dagen of weken te wachten op de uitrusting die nodig is om je werkzaamheden voort te zetten; ons logistieke systeem zorgt ervoor dat deze essentiële tool snel bij jou aan de deur staat. Daarnaast biedt ons uitgebreide assortiment de mogelijkheid om al je benodigde gereedschap onder één dak te vinden, waarmee je tijd én geld bespaart. Naast deze praktische voordelen staan we ook bekend om onze scherpe prijzen en vriendelijke service. Bij ons voel je je geen nummer, maar een gewaardeerde klant wiens behoeften altijd centraal staan. Werk slim, kies voor efficiëntie en kwaliteit bij je volgende aankoop, en laat de Metabo KHA 36-18 LTX 18V Li-Ion accu SDS-Plus combihamer de kracht achter je volgende project zijn.

      Accu platform

      CAS

      Toerental onbelast

      1100 rpm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Boorcapaciteit hout

      30 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Aantal slagen

      4500 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Boorcapaciteit beton

      32 mm

      Werkt op

      Accu

      Slagkracht

      3.1 J

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4007430318053

      Artikelnummer

      122218

      Gewicht (Product)

      4.7 kg

      1x Metabo KHA 36-18 LTX SOLO Combihamer
      1x Metabo SDS-plus hamerboorhouder
      1x Metabo Snelspanboorhouder voor gereedschap met cilindrische schacht
      1x Metabo VibraTech (MVT)-handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo metaBOX

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.