usp1
usp2
usp3

Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag

★★★★★

4.8 / 5

28 reviews

Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 251 Onderstel voor afkortzaag
adviesprijs
275,00
170,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo KSU 251: het veelzijdige onderstel voor jouw afkortzaag

      Droom je van een onderstel dat niet alleen licht en robuust is, maar ook nog eens mobiel, zodat je op elke locatie met gemak aan de slag kunt? Met de Metabo KSU 251 haal je precies dat in huis. Dit ingenieuze onderstel voor afkortzagen tilt je werk naar een hoger niveau met zijn trolleyfunctie, waardoor je het ook met een gemonteerde zaag moeiteloos verplaatst. De uittrekbare werkstuksteunen, compleet met wielen en een opklapbare aanslag, bieden extra gebruiksgemak en flexibiliteit. Daarnaast is de machinesteun, die zonder gereedschap te monteren is, compatibel met alle gebruikelijke afkortzagen van bekende fabrikanten. Metabo, als gerenommeerd merk, staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je zeker weet dat je investeert in een product dat de tand des tijds zal doorstaan.

      Veilig en eenvoudig in gebruik

      Of je nu een beginnende klusser bent of een ervaren professional, de Metabo KSU 251 is ontworpen om je werk simpeler en veiliger te maken. Dankzij de eenvoudige montage en de robuuste constructie, die tot 250 kilogram kan dragen, biedt dit onderstel een solide basis voor je projecten. De verstelbare werkhoogtes en de ruime werklengte zorgen ervoor dat je in een comfortabele houding kan werken, terwijl de inklapfunctie van het onderstel het opbergen vergemakkelijkt. Het is het ideale gereedschap voor elke klusser die streeft naar nauwkeurigheid en efficiëntie in zijn werk.

      Waarom kiezen voor Metabo KSU 251 bij Gereedschapcentrum?

      Ben je op zoek naar een betrouwbare en mobiele oplossing voor je afkortzaag? De Metabo KSU 251 overtreft je verwachtingen met zijn robuuste design en veelzijdigheid. Bij Gereedschapcentrum geloven we dat kwaliteit hand in hand gaat met een scherpe prijs en uitstekende service. Als officiële dealer bieden we een groot assortiment van topmerken zoals Metabo, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Profiteer van snelle levering, grote voorraad en gratis professioneel advies, zodat je ongestoord aan je projecten kunt werken. Ontdek nu hoe je met de Metabo KSU 251 en de expertise van Gereedschapcentrum je klusprojecten naar een hoger niveau tilt.

      Geschikt voor machine

      voor afkortzaag

      Verrijdbaar

      Ja

      Inklapbaar

      Ja

      Frame uitschuifbaar

      Ja

      Inclusief machinehouders

      Ja

      Maximale werkhoogte

      0.99 m

      Minimale werkhoogte

      0.92 m

      Gewicht (Product)

      23 kg

      Maximale werklengte

      1.5 m

      Draagcapaciteit

      250 kg

      Minimale werklengte

      1.27 m

      EAN

      4007430302236

      1x Metabo KSU 251 onderstel

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    28 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster