usp1
usp2
usp3

Metabo KSU 401 Onderstel voor afkortzaag

★★★★★

4.9 / 5

8 reviews

Metabo KSU 401 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 401 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 401 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 401 Onderstel voor afkortzaag
Metabo KSU 401 Onderstel voor afkortzaag
adviesprijs
406,00
214,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo KSU 401 onderstel voor jouw afkortzaag

      Op zoek naar het ideale maatje voor je afkortzaag? Met de **Metabo KSU 401** onderstel ben je een stap dichter bij klusgemak. Dit lichte, maar stevige onderstel, tovert elke plek om tot jouw persoonlijke werkplaats. Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat: met een draagcapaciteit van 250 kilogram kan deze jongen meer aan dan je op het eerste gezicht zou denken. Dankzij het inklapbare design pik je 'm zo onder je arm voor transport. En met de trolley-functie roll je 'm gemakkelijk naar waar je aan de slag wilt. De Metabo KSU 401 is niet zomaar een onderstel; het is een upgrade voor zowel de hobbyklusser als de doorgewinterde professional.

      Veilig en precies werken, waar dan ook

      Veiligheid en precisie staan voorop bij de Metabo KSU 401. Een stevige stand is gegarandeerd, dankzij de slimme inklappoten en de mogelijkheid voor fijnafstelling. Met uitbreidbare werkstuk ondersteuningen, inclusief rollen en stop hek, zijn nauwkeurige herhaalde bezuinigingen kinderspel. Zelfs je trouwe afkortzagen van Metabo - zoals de KS 216M, KGS 216M en KGS 254M - passen perfect. Maar ook verstekzagen van andere bekende fabrikanten zijn welkom. Dit onderstel is dus je ideale partner voor klussen waar precisie een must is. Ben je een hobbyist of professional die gaat voor kwaliteit? Dan mag de KSU 401 niet in je gereedschapscollectie ontbreken.

      Waarom de Metabo KSU 401 jouw klusleven verandert

      Bij het Gereedschapcentrum weten we dat topgereedschap het halve werk is. Daarom zijn we trots op ons aanbod van de Metabo KSU 401. Dit onderstel belichaamt vakmanschap, gebruiksgemak en compatibiliteit. Als officiële dealer leveren we jou niet alleen dit juweeltje, maar staan we ook garant voor professioneel advies en een snelle levering. Speelt de vraag "Is dit het onderstel voor mij?" door je hoofd, dan luidt het antwoord: ja! Herdefinieer je werkruimte en til je projecten naar een hoger niveau met de Metabo KSU 401. Beter maken begint bij de juiste keuzes. Kies voor kwaliteit, kies voor Gereedschapcentrum.

      Geschikt voor machine

      voor afkortzaag

      Verrijdbaar

      Ja

      Inklapbaar

      Ja

      Frame uitschuifbaar

      Ja

      Gewicht (Product)

      25 kg

      Maximale werklengte

      4 m

      Minimale werklengte

      1.68 m

      Maximale werkhoogte

      0.99 m

      Minimale werkhoogte

      0.92 m

      Draagcapaciteit

      250 kg

      EAN

      4007430302243

      1x Metabo KSU 401 onderstel

    Reviews

    4.9 / 5

    ★★★★★

    8 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster