usp1
usp2
usp3

Metabo PowerMaxx BS 12 12V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox

Metabo PowerMaxx BS 12 12V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox
Outlet
adviesprijs
127,00
104,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Metabo PowerMaxx BS 12: Kracht in Jouw Handen

      Ontdek de Metabo PowerMaxx BS 12 12V Li-Ion accu boor-/schroefmachine, jouw compacte krachtpatser voor elke klus. Deze boor-/schroefmachine is uitgerust met een lichte en ergonomische vormgeving, waardoor je met gemak en precisie aan het werk gaat, hoe uitdagend de klus ook is. Metabo, bekend om hun kwaliteit en innovatieve gereedschap, brengt je met de PowerMaxx BS 12 een gereedschap dat niet alleen krachtig is maar ook slim ontworpen met oog op jouw gebruiksgemak. Zo geniet je van een geïntegreerde LED-werklamp met nachtlichtfunctie die je werkgebied verlicht, terwijl je dankzij de praktische riemhaak en bithouder je gereedschap altijd binnen handbereik houdt. De Ultra-M-Technologie staat garant voor een hoog vermogen en een milieuvriendelijke manier van laden – en Metabo voegt daar nog eens drie jaar garantie op de accu aan toe.

      Veilig en Veelzijdig Klussen

      Deze boor-/schroefmachine maakt jouw klus niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. Met instelbare koppels van 0.5 tot 5Nm en de mogelijkheid om zowel in hout als in staal te boren, biedt de PowerMaxx BS 12 jou de flexibiliteit die je nodig hebt voor een breed scala aan projecten. Of je nu een beginnende doe-het-zelver bent of al jaren ervaring hebt, deze boor-/schroefmachine is ontworpen om jouw kluservaring te optimaliseren. Zonder moeite wissel je tussen taken dankzij de meegeleverde snelspanboorhouder, terwijl de lichte constructie vermoeidheid helpt te voorkomen.

      Waarom Kiezen voor Metabo bij Gereedschapcentrum?

      Met de Metabo PowerMaxx BS 12 haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige boor-/schroefmachine in huis, je verzekert jezelf ook van Metabo’s kwaliteit en duurzaamheid. Bij Gereedschapcentrum weet je zeker dat je kiest voor betrouwbaarheid. Als officiële dealer van topmerken bieden wij een groot assortiment met scherpe online prijzen, snelle levering en gratis professioneel advies. Klaar om jouw klus naar een hoger niveau te tillen met de Metabo PowerMaxx BS 12? Ontdek de kracht van Metabo en ervaar het ultieme gemak in gebruik, ontworpen voor iedereen die van klussen houdt.

      Accu platform

      CAS

      Voltage

      12

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit hout

      18 mm

      Aandraaimoment maximaal

      40 N

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Toerental onbelast

      1400 rpm

      EAN

      4007430337801

      Artikelnummer

      216271

      Hoogte (Product)

      22.3 cm

      Breedte (Product)

      6.6 cm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.