usp1
usp2
usp3

Metabo WB 18 LTX BL 15-125 18V Quick Li-Ion accu haakse slijper body in Metabox - 125mm

Metabo WB 18 LTX BL 15-125 18V Quick Li-Ion accu haakse slijper body in Metabox - 125mm-image
335,99

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo WB 18 LTX BL 15-125 Accu haakse slijper: Waar kracht en vrijheid elkaar ontmoeten
      Stel je eens voor: een gereedschap dat de brute kracht van een 1.500 Watt machine belichaamt, zonder dat je struikelt over snoeren of zoekt naar het dichtstbijzijnde stopcontact. Dat is de Metabo WB 18 LTX BL 15-125 18V Quick Li-Ion accu haakse slijper ten voeten uit. Onderdeel van het flexibele CAS accu platform, en aangedreven door een krachtige 18 Volt Li-ion batterij, zorgt deze haakse slijper ervoor dat jij je klussen overal en altijd kunt uitvoeren met de precisie en het vermogen dat je nodig hebt. Het toerental van 10000 omwentelingen per minuut, gecombineerd met een schijf diameter van 125 milimeter, maakt het de perfecte partner voor al jouw slijpwerk. Daarnaast zorgt de brushless motor niet alleen voor minder onderhoud, maar ook voor een langere levensduur van de machine. En met het M-Quick-systeem verwissel je schijven zonder gereedschap, wat je kostbare tijd bespaart. Dit alles gehuisvest in een slank ontwerp met een handige draaibare accu-pack, wat betekent dat je comfortabel en ongestoord kunt werken.

      Slijpen met precisie en zonder zorgen
      Bij deze Metabo accu haakse slijper staan veiligheid en precisie centraal. Het apparaat is uitgerust met een snel remsysteem, waardoor de schijf in minder dan anderhalve seconde tot volledige stilstand komt - essentieel voor jouw veiligheid en die van de mensen om je heen. De Metabo S-automatic veiligheidskoppeling speelt ook een belangrijke rol door de terugslag te minimaliseren, waardoor het risico op kickback drastisch wordt verminderd. Dit maakt de haakse slijper zeer betrouwbaar in gebruik, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Met een asgat van 22,23 millimeter en de mogelijkheid om verschillende soorten schijven te gebruiken, ben je verzekerd van precisie in elke snede. Deze betrouwbare partner geeft jou de controle en zekerheid die je nodig hebt om elk project met vertrouwen en nauwkeurigheid aan te pakken.

      Gereedschapshoppen: Jouw project, ons gereedschap
      Waarom zou je voor jouw Metabo WB 18 LTX BL 15-125 Accu haakse slijper kiezen bij onze webshop? Heel simpel: naast de garantie van een snel bij jou afgeleverde bestelling, geniet je van ons uitgebreid assortiment met de scherpste prijzen. En dat alles met de vriendelijke service die je van ons gewend bent. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen met gepersonaliseerd advies om te zorgen dat je altijd het juiste gereedschap voor jouw project vindt. Of je nu een professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, bij ons vind je precies wat je zoekt om jouw werk naar een hoger niveau te tillen. Kies voor de Metabo WB 18 LTX BL 15-125 en ervaar het gemak en de kracht van snoerloos werken zonder in te leveren op prestatie. Jouw project verdient het beste gereedschap, en dat vind je bij ons.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Variabel toerental

      Nee

      Voltage

      18

      Aansluiting

      M14

      Toerental onbelast

      10000 rpm

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4061792229044

      Artikelnummer

      375596

      Gewicht (Product)

      2 kg

      Lengte (Product)

      308 mm

      Breedte (Product)

      248 mm

      Hoogte (Product)

      117 mm

      1x Metabo WB 18 LTX BL 15-125 Accu Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x M-Quick-spanmoer
      1x Extra handgreep Metabo VibraTech (MVT)
      1x Stofbeschermingsfilter
      1x MetaBOX 165 L

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.