usp1
usp2
usp3

Metabo WE 22-180 MVT Haakse slijper - 180mm - 2200W

Metabo WE 22-180 MVT Haakse slijper - 180mm - 2200W
adviesprijs
285,00
225,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo WE 22-180 MVT Haakse slijper - Een krachtpatser in je handen
      Heb je ooit de kracht van een Metabo WE 22-180 MVT Haakse Slijper in je handen gevoeld? Nu is jouw kans. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 2200 Watt en een schijfdiameter van 180 mm, snijdt deze machine door materialen alsof het boter is. Of je nu professioneel aan de slag gaat of thuis aan jouw project werkt, deze haakse slijper maakt het verschil. Met een toerental onbelast variërend van 5800 tot 8500 omwentelingen per minuut, heb je altijd de juiste snelheid voor jouw klus. En dankzij de M14 aansluiting wissel je snel en eenvoudig tussen verschillende soorten schijven. Bovendien is de duurzaamheid van dit apparaat ongekend. De Metabo Marathon-motor met haar gepatenteerde stofbescherming staat garant voor een lange levensduur, zodat je erop kan vertrouwen dat deze haakse slijper je niet snel in de steek laat.

      Zorgeloos slijpen dankzij top veiligheidsfeatures
      Bij het bedienen van een krachtig apparaat als de Metabo WE 22-180 MVT Haakse Slijper is veiligheid geen onderdeel waar je licht over denkt. Dit begrijpt Metabo maar al te goed; daarom is deze slijper uitgerust met een arsenaal aan veiligheidsfeatures. De elektronische veiligheidsuitschakeling reduceert de terugslag bij het blokkeren van de schijf, waardoor jouw bescherming altijd voorop staat. Mocht het apparaat te zwaar belast worden, dan grijpt de elektronische overbelastingsbeveiliging in, en bij oververhitting wordt je meteen gewaarschuwd door een LED-signaal. Bovendien zorgt de Metabo VibraTech (MVT) voor een significante reductie van vibraties, wat jouw gezondheid beschermt tijdens langdurig gebruik. Met de aanwezige Metabo-veiligheidsschakelaar hoef je nooit bang te zijn dat de slijper per ongeluk inschakelt. Kortom, met deze haakse slijper kun je met een gerust hart aan de slag, wetende dat de veiligheid van de gebruiker hoog in het vaandel staat bij Metabo.

      Haal je Metabo gemak en snel in huis
      Waarom zou je jezelf het plezier van een Metabo WE 22-180 MVT Haakse Slijper ontzeggen, als het bestellen zo eenvoudig is? Bij onze webshop profiteer je niet alleen van scherpe prijzen die je niet snel ergens anders zult vinden, maar ook van een uitmuntende service die je met raad en daad bijstaat. Van het moment dat je besluit deze haakse slijper toe te voegen aan je gereedschapscollectie tot het moment dat je er daadwerkelijk mee aan het werk gaat, zorgen wij ervoor dat jouw ervaring vlekkeloos verloopt. En heb je haast? Geen probleem! Met onze supersnelle levering heb je de Metabo WE 22-180 MVT sneller in huis dan je 'slijpen' kan zeggen. Waar wacht je nog op? Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van een Metabo, en maak vandaag nog die klus af die al te lang blijft liggen!

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Toerental onbelast, bereik

      5800-8500

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast

      8450 rpm

      Afgegeven vermogen maximaal

      1500 W

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430268402

      Artikelnummer

      208768

      Breedte (Product)

      32.3 cm

      Gewicht (Product)

      5.7 kg

      Hoogte (Product)

      14.9 cm

      1x Metabo WE 22-180 MVT Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Spanmoer
      1x Extra Metabo VibraTech (MVT)-handgreep
      1x Pensleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.