Milwaukee 4932430850 Shockwave™ Gen II - PH1 x 25mm (2st)

2,99 2,47

Bijzondere kenmerken

De serie Shockwave Impact Duty accessoires is ideaal voor Heavy Duty slagschroeftoepassingen, maar levert tevens een totale systeemoplossing voor alle boor- en schroeftoepassingen.
Shock Zone Geometrie – ontworpen voor optimale flexibiliteit.
Shock Zone reduceert de spanning op de schroefpunt, waardoor de punt minder snel zal breken. De combinatie van het Shock Zone ontwerp met de speciale hittebehandeling absorberen slagen en verhogen daarmee de flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden van de schroefbit.
Doordat de punt extra hard is gesmeed vormt het een perfecte combinatie met de schroefkop, reduceert tevens slijtage wegens wegslippen voor een ongekend lange levensduur.
Op-maat vervaardigd staal – dankzij Milwaukee’s speciale staalformule zijn Shockwave schroefbits optimaal bestand tegen hoge slagkrachten.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamMilwaukee 4932430850 Shockwave™ Gen II - PH1 x 25mm (2st)
Type nummer4932430850
FabrikantMilwaukee
EAN

Merkinformatie:

De Milwaukee 4932430850 is een Kruiskop bit. Milwaukee staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Milwaukee aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Milwaukee Kruiskop bit wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice